9. august 2020
Butikstyve var flere gange på spil i Køge søndag. Foto: Kenn Thomsen
Butikstyve var flere gange på spil i Køge søndag. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyv snuppet to gange samme dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyv snuppet to gange samme dag
Køge - 13. juli 2020 kl. 13:17
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag formiddag omkring kl. 10.15 standsede personalet i SuperBrugsen i Ølsemagle en litauisk mand, som havde taget en spegepølse til 77,95 uden at betale.

Den 30-årige mand var gået forbi kassen uden at betale, og blev ført tilbage til forretningen, hvor politiet blev tilkaldt. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten

Politiet kom frem, anholdt og sigtede den 30-årige for butikstyveri.

Han blev taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte forholdet og sagen blev afgjort med en straksbøde, som den sigtede modtog, hvorefter han blev løsladt.

Søndag aften kort før kl. 20.00 blev to mænd fra Litauen tilbageholdt i Netto i Ølbycenter, hvor de havde stjålet kolonialvarer for 720 kr.

De to mænd havde taget varerne ned i nogle medbragte tasker og i deres lommer, hvorefter de gik igennem kasselinjen uden at betale.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev anholdt og sigtet for butikstyveri i forening.

Den ene mand var den samme 30-årige mand, som tidligere på dagen fik en straksbøde for tyveriet i SuperBrugsen, den anden en 34-årig mand fra Litauen.

De to mænd blev foruden kosterne fra Netto fundet i besiddelse af barberblade, tandbørste og parfume, som de også erkendte at have stjålet, men det lykkedes ikke for politiet at opklare, hvorfra disse ting var stjålet.

Begge mænd blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev afgjort med en straksbøde, som de betalte på stedet.

De fik herefter lov at gå, da der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk