21. maj 2019
Succesen ser ikke ud til at  stoppe for Stacy?s Diner på Køge Marina, der nu beder om lov til at etablere parkering på nabogrunden. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Succesen ser ikke ud til at stoppe for Stacy?s Diner på Køge Marina, der nu beder om lov til at etablere parkering på nabogrunden. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Burgerbar mangler parkeringspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Burgerbar mangler parkeringspladser
Køge - 10. august 2018 kl. 15:30
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye Stacy's Diner på Køge Marina har fået en umanerlig god start med rigtig mange gæster i løbet af sommeren. Det skaber dog også problemer når mange af dem kommer i bil.

Derfor har indehaver Linné Sommer, som også står bag Restaurant Arken, ansøgt om at etablere parkeringspladser på nabogrunden, Bådehavnen 7, hvor Køge Boat Center snart letter anker.

»Køge Marina oplever store parkeringsmæssige udfordringer, og vi ønsker at benytte grunden til at afhjælpe disse problemer.

Det gode vejr kombineret med Arken og Stacy's spisende gæster, betyder at alt og lidt mere til bliver brugt til parkeringsplads. Vi vil derfor gerne søge om ændret anvendelse af grunden«, skriver hun i ansøgningen til Kultur- og Idrætsudvalget.

Planafdelingen på Køge Kommune vurderer, at den ønskede parkering godt kan høre ind under havneformål, da parkeringen opfylder en funktion i forhold til lystbådehavnen. Kultur- og Idrætsudvalget skal behandle ansøgningen den 13. august.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk