19. august 2019
Der var både guld, sølv og bronze-medaljer til de unge deltagere fra Ravnsborg-klubben. Foto: Ravnsborg Bowlingklub Køge
Der var både guld, sølv og bronze-medaljer til de unge deltagere fra Ravnsborg-klubben. Foto: Ravnsborg Bowlingklub Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bowling-medaljer til Køge-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bowling-medaljer til Køge-klub
Køge - 13. marts 2019 kl. 08:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ravnsborg Bowlingklub Køge klarede sig fint til det netop overståede Danmarksmesterskab for ungdomsspillere. Klubbens unge bowlingspillere vandt nemlig en række medaljer, skriver klubben, der havde 18 deltagere ved stævnet i Grøndal.

Hos micropuslinge-pigerne vandt Caroline Udbjørg guld og Sofie Buchwand Andersen i single, mens der var guld til Caroline Udbjørg og Niela fra BKN og sølv til Sofie Buchwand Andersen & Monica Watz i pige-double.

Hos de lidt ældre puslinge-piger var der bronze til Sofie Kallemose i single, og hun tog også sølv i doublen sammen med Shanna fra Stars and Strikes, mens der var bronze til Mille-Marie Novak og Patricia fra PinCrackers.

På micropulsinge-drenge siden var der bronze til Mikkel Kiehn Andersen, som også tog guld i drenge-doublen med Christian fra Trekanten. I junior drenge doublen var der bronze til Jonas Juel Pedersen og Jakob Hansen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk