20. januar 2019
Køge Kommune vil nu sætte ekstra fokus på blandt andre SEAS/NVE af hensyn til borgernes sikkerhed for, at der altid er vand i hanerne og strøm i kontakten. Foto: Christian Mikkelsen
Køge Kommune vil nu sætte ekstra fokus på blandt andre SEAS/NVE af hensyn til borgernes sikkerhed for, at der altid er vand i hanerne og strøm i kontakten. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne skal sikres vand i hanen og strøm i kontakten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne skal sikres vand i hanen og strøm i kontakten
Køge - 24. januar 2018 kl. 06:00
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Varme i radiatoren, rent vand i vandhanen og elektricitet i stikkontakten hører med til hverdagens selvfølgeligheder.

Men høj forsyningssikkerhed kommer ikke af sig selv. Som forbrugere er vi dybt afhængige af, at der stilles høje krav til forsyningssikkerhed, miljøbeskyttelse og sundhed, som vi kan have tillid til bliver overholdt.

Mange af de selskaber, der hver dag leverer den usynlige kernevelfærd til Køge Kommunes borgere, ejes af Køge Kommune, og bestyrelsesposterne besættes i vid udstrækning af politikere i byrådet, skriver kommunens i en pressemeddelelse.

Når Køge Kommunes byrådspolitikere i løbet 2018 sætter sig til rette i diverse bestyrelser, bliver det derfor med et skærpet fokus på det ansvar, man har som bestyrelsesmedlem.

Samtidig vil der være et endnu skarpere fokus på kommunens rolle som selskabsejer.

- Det handler i bund og grund om borgernes sikkerhed for, at der er vand, varme, el og gas, når man tænder for kontakten eller drejer på hanen, siger borgmester Marie Stærke (S).

- I Danmark er vi så heldige, at vi meget sjældent er nødt til at forholde os til forsyningssikkerhed. Derfor er det også så afgørende, at vi her i Køge Kommune nu professionaliserer arbejdet med vores forsyningsselskaber i endnu højere grad.

- Det har betydning for både forsyningssikkerheden og for kvaliteten, men også for prisen og for vedligehold af infrastrukturen, at vi er opmærksomme på at have veldrevne selskaber til glæde for kommunens borgere og virksomheder, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk