16. oktober 2021
Hvordan skal man kunne stå inde for det, når man i Danmark giver kriminelle, som på ingen måde fortjener at være her, grønt lys til at blive, mener Susanne Frisdahl. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Hvordan skal man kunne stå inde for det, når man i Danmark giver kriminelle, som på ingen måde fortjener at være her, grønt lys til at blive, mener Susanne Frisdahl. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borger harm over udvisning af 13-årig pige: Kriminelle får lov at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borger harm over udvisning af 13-årig pige: Kriminelle får lov at blive
Køge - 07. marts 2018 kl. 18:04
Af Katrine Wied

Sagen om 13-årige Mint fra Køge, der på fredag bliver udvist af Danmark har også vakt opsigt blandt almindelige danskere. Susanne Frisdahl har kontaktet DAGBLADET Køge for at dele sin sympati og bekymring for Mint.

arrow Læs også: Mint-lov vedtaget: - Fornuften har sejret

- Jeg kender ikke familien, men jeg er en borger, som er harm over, at man kan sende et uskyldig barn uden sikkerhedsnet ud i verden. Hvordan skal man kunne stå inde for det, når man i Danmark giver kriminelle, som på ingen måde fortjener at være her, grønt lys til at blive. Jeg kan slet ikke have det, siger Susanne Frisdahl, der oprindelig er fra Køge og nu bor i Holbæk.

Hun har onsdag forsøgt at gøre flere medier opmærksomme på sagen for at hjælpe familien.

- Jeg er pædagog, men jeg er også mor og borger. Jeg kan ikke være stolt af, at man på den måde kan sende et barn ud i en verden, som hun ikke er klædt på til at håndtere. Hun skal være hos sin mor. Jeg bliver flov. Både moren og hendes mand har arbejde, så de kan sagtens forsørge hende. Hvis de kan blive ramt, så kan ingen vide sig sikker. Det er væmmeligt, mener Susanne Frisdahl.

Udlændingestyrelsens begrundelse for at udvise Mint, er at hun ikke har mulighed for at blive integreret i i Danmark. Mint, der rigtigt hedder Atcharapan Yangyai, bor med sin thailandske mor og dennes danske mand i Køge, hvor hun går i 7. klasse på en folkeskole.

arrow Lov er vedtaget: Nu kan Mint blive i Danmark
19. december 2019 kl. 10:18 Opdateret: kl. 11:05
arrow Møde: Mattias Tesfaye fortæller om udlændingepolitikken
17. november 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 14:58
arrow Mints papfar tager hatten af for politikere trods udvisning
15. november 2019 kl. 00:13 Opdateret: kl. 19:14
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk