12. april 2021
En bilist følte sig onsdag aften, da mørket var faldet på, blændet på Torvet i Køge og ramte kort efter en lygtepæl. Foto: Kenn Thomsen
En bilist følte sig onsdag aften, da mørket var faldet på, blændet på Torvet i Køge og ramte kort efter en lygtepæl. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blev blændet og kørte galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev blændet og kørte galt
Køge - 25. februar 2021 kl. 13:15

Onsdag aften klokken 22.30 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist var forulykket på Torvet i Køge og havde påkørt en lygtepæl.

Det viste sig at være en 20-årig mand fra Køge, som under kørsel i en personbil ad Torvet i nordlig retning følte sig blændet af en modkørende bilist. Han havde taget en hånd op for at skærme for det skarpe lys, men havde tilsyneladende samtidig fået drejet på rattet, så han havde ramt en lygtepæl.

Det medførte skader på forlygte og forskærm på bilen, der også punkterede. Lygtepælen fik også skader, idet den blev bøjet. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet, som politiet blot registrerede.

Køge Kommune er som ejer af lygtepælen blev underrettet om skadevolderen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk