13. december 2017
De 600 billetter til det årlige bankspil i Ravnsborghallen plejer at blive hurtigt revet væk. Her er det et billede fra spidste år. Foto: Hans-Jørgen Johansen
De 600 billetter til det årlige bankspil i Ravnsborghallen plejer at blive hurtigt revet væk. Her er det et billede fra spidste år. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetsalget til det store bankospil åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget til det store bankospil åbnet
Køge - 20. februar 2017 kl. 16:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Som altid vil der være rift ok boilletterne, når Køge Handelsstandsforening i dag åbner salget af biletter til årets store bankospil i Ravnsborghallen onsdag den 15. marts.

Der er plads til 600 spillere og går det som det plejer, vil der hurtigt blive udsolgt.

Aktivitetschef Mette Bjerre glæder sig til at byde 600 glade mennesker indenfor til en super sjov aften, med massere af flotte gaver fra byens erhverv og butikker.

- Vi er rigtig glade for, at dette initiativ er blevet taget så godt imod - vi oplever familier der køber billetter sammen og har en helt fantastisk aften i Ravnsborghallen. Det er skønt at se, både børn og voksne hygge sig om samme aktivitet. Vi tilpasser spillene, så alle kan følge med, både voksne og børn, nybegyndere og erfarne, siger hun.

Lige som tidligere finder banko-aftenen sted i Ravnsborghallen, og hele overskuddet fra arrangementet går til aktiviteter i byen, blandt andet julebelysning og diverse julearrangementer.

Dørene klokken 17.30 og den første time går med at få købt ekstra plader, lodsedler, skrabelodder og nøgler - derudover skal slik- og kaffedepoterne også fyldes op.

- Vi har et fantastisk samarbejde med Ravnsborghallens Cafeteria, som sørger for at deltagerne ikke mangler noget. Ravnsborghallens personale står for det praktiske med opsætning af borde og stole samt oprydning bagefter. Uden dem ville aftenen slet ikke glide så godt, som den gør, siger Mette Bjerre.

Alle præmier er sponsoreret af lokale virksomheder og der spilles 20 spil, lige som der vil være amerikansk lotteri, og deltagerne kan også købe nøgler, hvoraf en passer til en postkasse. I den befinder sig en gevinst til en værdi af mindst 3000 kroner.

- Vi byder også på skrabelod, her er alle gevinster gavekort til Køge Handelsstandsforenings butikker, oplysewr Mette Bjerre.

Indgangsbilletten indeholder også tre bankoplader og prisen er 70 kroner.

Billetter kan købes hos VisitKøge og på billetto.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk