11. december 2017
De store smil var fremme på catwalken ved Brasseriet Baum. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

De store smil var fremme på catwalken ved Brasseriet Baum. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Så lækker bliver efterårsmoden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Så lækker bliver efterårsmoden
Køge - 05. oktober 2017 kl. 10:12
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er kvinder og det er noget, vi støder på i vores hverdag i butikkerne. Det kommer tæt ind på livet og det er noget, der kan ramme os allesammen.

Sådan siger butiksindehaver Tanja Nystrup om baggrunden for tøjbutikkerne N&Ø's femte »Brystgalla« til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Aftenens show var sat i scene ved Brasseri Baum, hvor duoen Nystrup&Øskov endnu engang bakkede op om Kræftens Bekæmpelses kampagne »Støt brysterne« med efterfølgende late night shopping - her var ti procent af omsætningen øremærket Kræftens Bekæmpelse.

Brystgallaen er et populært show, oplyser Tanja Nystrup. De 150 billetter til fremvisningen af efterårets mode blev revet væk på bare halvanden time og yderligere 70 interesserede stod klar på venteliste.

Og der var tøj til unge og ældre, store, små og mellemstørrelse. Et helt bevidst valg fra N&Ø's side, forklarer butiksejeren.

- Det er jo sådan, verden ser ud. Vi har kunder i alle aldre og alle størrelser og der skal være noget til dem allesammen. Vores modeller var stylet i glimmer og med pels, i sporty stil og selvfølgelig overtøj til vinter. Og de havde en fest. Dansede og grinede og gav high fives på catwalken - det er skønt og det er sådan vi kan lide det. Det skal være en fest, synes Tanja Nystrup.

Efter late night shopping var der iøvrigt præmier for cirka 40.000 kroner til heldige deltagere, som fik udtrukket deres numre til gaver som personlig styling og klipning, tasker, undertøj, strømper og meget mere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk