19. oktober 2021
Foto: Jan Holm
Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilister ræser foran skole: Flere får klip

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister ræser foran skole: Flere får klip
Køge - 21. september 2021 kl. 12:43
Af Katrine Wied

Færdselspolitiet var på hastighedskontrol med lasermåleren på Stensbjergvej ud for Asgårds skole mandag formiddag. I løbet af en time mellem klokken 11 og 12 blev fire bilister sigtet. Tre af bilisternere kørte så hurtigt, at de ud over en bøde også vil få et klip i kørekortet. Det kræver, at man kører mere end 30 procent for hurtigt i forhold til den tilladte fartgrænse på 50 km/t på stræknignen. Kun den ene af disse tre bilister var fra Køge Kommune, idet de to øvrige sigtede var fra Sydsjælland og Vestegnen.

Den fjerde bilist var en 27-årig mand fra Ishøj, der blev sigtet for at køre med mindst 91 km/t mod de højst tilladte 50 km/t. Hertil kom, at han slet ikke måtte køre bil, fordi politiet tidligere havde inddraget hans kørekort i juni måned, fordi han ikke havde aflagt en kontrollerende køreprøve efter en betinget frakendelse af kørekortet på grund af hastighed. Bilens ejer, en 62-årig kvinde fra Ishøj, kan også forvente en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven, fordi hun havde lån sin bil ud til den 27-årige, som ikke havde kørekort.

Alle fire sigtede bilister vil nu høre nærmere fra politiet, og den 27-årige kan forvente ud over straffen at blive mødt med en påstand om ubetinget frakendelse af førerretten. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk