19. september 2020
Det udviklede sig lettere dramatisk, da en bilist tirsdag stak af fra politiet her i Vestergade i Køge. Politiet satte efter, hvilket førte til en decideret biljagt gennem Køge og videre mod Solrød.
Det udviklede sig lettere dramatisk, da en bilist tirsdag stak af fra politiet her i Vestergade i Køge. Politiet satte efter, hvilket førte til en decideret biljagt gennem Køge og videre mod Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist stak af fra politiet: Dramatisk biljagt gennem byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist stak af fra politiet: Dramatisk biljagt gennem byen
Køge - 11. december 2019 kl. 10:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 12.20 genkendte en patrulje føreren af en personbil i Vestergade i Køge, som en person, der ikke havde generhvervet sit kørekort.

Politiet ville derfor standse personbilen til en kontrol af føreren og køretøjet, men føreren valgte at sætte hastigheden op for at køre fra politiet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET.

Politiet fulgte efter ad Vestergade - Ringvejen - Københavnsvej - Jersie Strandvej - Parkvej og videre ad Åsvej til Jersie landsby, hvor politiet mistede kontakten til personbil. Undervejs havde føreren flere gange kørt over for rødt lys, kørt på fortovet, kørt over midterrabatten, kørt i den forkerte side af vejen og kørt den forkerte vej rundt i en rundkørsel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Under den hensynsløse kørsel måtte flere bilister både i krydset Værftsvej-Københavnsvej og i rundkørslen ved Jersie Strandvej-Åsvej foretage blokadeopbremsninger for at undgå at blive påkørt. Flere patruljer i den østlige del af politikredsen ledte efterfølgende efter den hvide personbil af mærket BMW 3-serie, hvis fører er genkendt af politiet som en 22-årig mand fra Køge.

Hverken bilen, hvis nummerplade politiet har aflæst, eller den mistænkte fandt politiet trods intensiv eftersøgning, efter at bilen forsvandt i Jersie-området.

Senere på tirsdagen, klokken 22.45, traf en patrulje den efterlyste personbil i krydset Tåstrupvej - Åsvej, Solrød Strand. Føreren var nu en 20-årig mand fra Store Heddinge, som intet havde med den tidligere biljagt at gøre. Den 20-årige var dog i besiddelse af et større kontantbeløb, hvoraf politiet beslaglagde knap 5.800 kroner, som han skyldte i sagsomkostninger til staten. Den beslutning var han dog ikke tilfreds med, så politiet skal nu have prøvet beslaglæggelsen af pengene ved en domstol.

Politiet leder fortsat efter den mistænkte, 22-årige mand fra Køge til sigtelse og afhøring i anledning af kørslen i bilen, oplyser man i døgnrapporten.

Politiet i Køge hører gerne fra personer eller bilister, der enten har bemærket bilens hensynsløse kørsel eller som bilist at have foretaget opbremsninger eller lignende for at undgå sammenstød. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk