17. maj 2021
21-årig mand var påvirket af det bevidsthedspåvirkende stof Benzodiazepin, da han søndag blev anholdt ved transportcenteret i Køge. Foto: Kenn Thomsen
21-årig mand var påvirket af det bevidsthedspåvirkende stof Benzodiazepin, da han søndag blev anholdt ved transportcenteret i Køge. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist ramte benzinstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist ramte benzinstander
Køge - 03. maj 2021 kl. 11:34

Søndag kort før klokken 13.00 anmeldte en bekymret bilist, at han havde kørt bag ved en bil på Køge Bugt Motorvejen, som slingrede fra vognbane til vognbane.

Den slingrende bilist var kørt af motorvejen ved afkørsel 32 i Køge, hvor han kørte videre til et tankanlæg ved Cirkle K-tanken på Nordhøj ved transportcentret.

Her ramte bilisten en benzinstander med det ene hjul på bilen, dog uden at der skete større skade.

arrow Læs også: Falsk politimand forsøger at narre ældre kvinde

En patrulje kørte til Nordhøj, hvor de mødte den slingrende bil, tæt ved tankstationen, hvor bilisten blev standset. Bag rattet sad en 21-årig mand fra Hvidovre, som blev skønnet påvirket af narko eller medicin.

Han blev testet med narkometeret, som viste at han havde indtaget det bevidsthedspåvirkende stof Benzodiazepin. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

Den 21-årige blev visiteret, hvor patruljen fandt en ulovlig peberspray på ham, som blev beslaglagt. Han blev sigtet for at overtræde våbenloven og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

En undersøgelse af tankanlægget viste, at der ikke var sket skade på stander eller køretøj. Den 21-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk