13. april 2021
Casper Møller (til venstre), direktør og ejer i Peugeot Køge samt formand for Køge Bilby, ser sammen med sine kolleger frem mod at kunne genåbne fra på mandag. Foto: Henrik Førby Jensen
Casper Møller (til venstre), direktør og ejer i Peugeot Køge samt formand for Køge Bilby, ser sammen med sine kolleger frem mod at kunne genåbne fra på mandag. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilforhandlere er klar: - Vi håber at indhente det tabte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilforhandlere er klar: - Vi håber at indhente det tabte
Køge - 25. februar 2021 kl. 18:02
Af Anders Fallesen

Der skal forhåbentlig løbes stærkt i den kommende tid ude hos bilforhandlerne.

Det er det håb, som Casper Møller, direktør og ejer i Peugeot Køge og formand for Køge Bilby, sidder tilbage med efter gårsdagens aftale om delvis genåbning af samfundet blev lagt frem. Den tillader således, at bilforhandlerne igen kan åbne deres forretninger fra på mandag.

Og det er tiltrængt, fortæller Casper Møller, der understreger, at han ikke ligger inde med generelle salgstal for branchen, men at der alt andet lige er et efterslæb på salget.

- Et godt bud vil være, at faldet er på 50-70 procent på slutseddelniveau, siger han til DAGBLADET.

- Men i de seneste tre uger har vi set en stigende aktivitet i antallet af prøvekørsler og salg. Selvom det under nedlukningen har været svært at navigere i, har vi her på det seneste fundet nye måder at handle på. Det kan være ved at mødes hjemme ved kunden eller på en parkeringsplads. Nu glæder vi os alle rigtig meget til at åbne igen, og det lander rigtig, rigtig belejligt for os, siger Casper Møller videre.

Kravene om god afstand og få kunder i butikkerne samt øget rengøring og afspritning har man efterhånden vænnet sig til igennem det seneste tumultariske år. Derfor skal man også nok kunne tage hånd om det fremadrettet, mener Casper Møller.

- Vi bruger vores sunde fornuft og tager alle de nødvendige forbehold, siger han og fortsætter.

- Heldigvis tyder meget på, at der har været fremgang på det seneste, og derfor tror vi, at vi kan indhente en del af det tabte i den kommende tid. Vi håber, at der bliver brug for at løbe stærkt, siger Casper Møller videre.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk