23. januar 2019
Beboerne i det nye byggeri ved Søndre Havn savner parkeringspladser, og en mulighed er, at man midlertidigt inddrager noget af Dyrskuepladsen, der ses forrest til venstre i billedet. Foto: Kenn Thomsen
Beboerne i det nye byggeri ved Søndre Havn savner parkeringspladser, og en mulighed er, at man midlertidigt inddrager noget af Dyrskuepladsen, der ses forrest til venstre i billedet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beslutning om ekstra p-pladser på dyrskueplads sparkes til hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beslutning om ekstra p-pladser på dyrskueplads sparkes til hjørne
Køge - 13. januar 2018 kl. 16:45
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tvivl om både behov og finansiering fik onsdag Teknik- og Ejendomsudvalget til at udskyde en beslutning om, hvorvidt der skal etableres cirka 25 nye, midlertidige parkeringspladser på dyrskuepladsen på Søndre Havn, skriver DAGBLADET.

Sagen var kommet på mødedagsordenen efter en opfordring fra Køge Kyst. Årsagen er de mange henvendelser fra nyindflyttede beboere, som efterlyste parkeringspladser nær deres nye boliger. Trængslen har været mærkbar siden sidste forår, lyder det blandt andet.

Men Teknik- og Ejendomsudvalget, med formand Erik Swiatek (S) i spidsen, har valgt at udskyde sagen til februarmødet. Inden en ny behandling skal der kastes lys over flere ting, fortæller han.

- Dels er problemstillingen, hvem der skal finansiere det midlertidige parkeringsareal. Dels har vi i Socialdemokratiet og Enhedslisten den tilgang, at vi ikke er interesserede i at skulle indhente landzonetilladelse, siger Erik Swiatek til DAGBLADET med henvisning til, at dyrskuepladsen netop ligger i en landzone på Søndre Havn.

- Vi har derfor brug for ny dialog med Køge Kyst. Både om behovet for parkeringspladsen og om en eventuel finansiering, siger Erik Swiatek, som svarer »ja« til spørgsmålet om, hvorvidt han er betænkelig ved, at Køge Kommune i givet fald skulle stå for hele finansieringen.

Læs mere i DAGBLADET.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk