27. januar 2021
Køge Kommune ender med et underskud på cirka 378.000 kroner fra Østsjællands Beredskabs sidste leveår i 2019. Underskuddet indgår i den kommende deling af boet. Foto: Kenn Thomsen
Køge Kommune ender med et underskud på cirka 378.000 kroner fra Østsjællands Beredskabs sidste leveår i 2019. Underskuddet indgår i den kommende deling af boet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beredskab gav underskud i sit sidste leveår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredskab gav underskud i sit sidste leveår
Køge - 04. december 2020 kl. 05:37
Af Anders Fallesen

Det endelige bo efter det hedengangne Østsjællands Beredskab (ØSB) skal snart gøres op, efter at beredskabet lukkede ned ved udgangen 2019.

Fast ligger det allerede nu, at Østsjællands Beredskab afvikles med et driftsunderskud på næsten 1,9 millioner kroner for 2019, som kommunerne bag skal finansiere, skriver DAGBLADET.

Det blev Køge Kommunes økonomiudvalg orienteret om tirsdag, og her enedes man om at lade kommunens del af underskuddet, som er på 378.000 kroner, indgå i den endelige bodeling.

Ifølge 2019-årsrapporten, som nu er blevet lagt frem for Økonomiudvalget, »vidner resultatet (driftsunderskuddet på 1,9 millioner, red.) om mådehold i organisationen,« fordi der i resultatet indgår direkte likvidationsomkostninger for cirka 2,5 millioner kroner.

Når ØSB-regnskabet er godkendt i alle otte kommuner, der var en del af samarbejdet, går den endelige opgørelse af i boet i gang. Det ventes at ske i begyndelsen af næste år.

Mens Køge Kommunes del af underskuddet for 2019 altså er 378.000 kroner, er kommunens andel af ØSB's egenkapital 449.000 kroner, hvorfor udgangspunkt forud for bodelingen er, at Køge har 71.000 kroner til gode.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk