9. december 2019
9-årige Leonardo Marcello er vild med at læse højt for Bella. Han havde inviteret de to søskende Maika Marie og Sebastian Bech Steffensen med, som også er vilde med den sorte labrador med de bløde ører. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

9-årige Leonardo Marcello er vild med at læse højt for Bella. Han havde inviteret de to søskende Maika Marie og Sebastian Bech Steffensen med, som også er vilde med den sorte labrador med de bløde ører. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bella er glasur med bløde lytteører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bella er glasur med bløde lytteører
Opdateret 09. december 2015 kl. 09:03
Køge - 08. december 2015 kl. 14:16
Af Trine Møller Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Borup Bibliotek er det for tiden lidt sjovere at læse bøger om onsdagen. Her er bibliotekshunden Bella nemlig med på en lytter, skriver DAGBLADET tirsdag.

arrow Læs også: Flere biblioteker kan få en læsehund

9-årige Leonardo Marcello har været på biblioteket et par gange om onsdagen, siden ordningen med læsehunden Bella gik i gang i november, og han er sikker på, at Bella lytter til hvert et ord.

- Det kan man da se på hende, siger han.

Bellas ejer, Helle Ottesen, er vild med dyr og arbejder som blandt andet læselærer. Derfor har hun kombineret de to interesser og tager gerne ud på biblioteker, skoler eller lignende med Bella.

- Når Bella er med, er der ro i klassen, ligesom jeg oplever, at både børn og voksne slapper mere af, når de øver sig, når hun er der, fortæller Helle Ottesen.

Hun og Bella kommer frivilligt i december ud på Borup Bibliotek hver onsdag (23. og 30. december endnu uvis, red.), hvor børn kan hygge sig med bøger og Bella.

Børnebibliotekar på Borup Bibliotek, Nina Lund, har været glad for at have Bella på besøg.

- Det at lære at læse kan være en sur pligt for mange, og på den måde søger vi altid efter noget glasur, som gør det sjovere. Det er Bella hos os lige nu, og hun er rigtig god, for når børnene læser for hende, synes hun altid, de er gode nok. Også selvom de hakker i det, og det giver børnene selvtillid.

arrow Hunden Mo giver børn læseglæde
13. februar 2017 kl. 08:03 Opdateret: kl. 08:47
arrow Sådan hjælper hunden Oscar børn med at læse
18. november 2016 kl. 07:59 Opdateret: kl. 07:46
arrow Hund hjælper børn med at læse
15. juni 2016 kl. 07:58 Opdateret: kl. 10:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk