25. oktober 2020
Corona Camping har fået tilladelse til at fortsætte med de mange aktiviteter i det grønne område, hvor pladsen ligger. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Corona Camping har fået tilladelse til at fortsætte med de mange aktiviteter i det grønne område, hvor pladsen ligger. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Behersket glæde hos Corona Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Behersket glæde hos Corona Camping
Køge - 12. december 2018 kl. 16:04
Af Torben Thorsø

Hos Corona Camping er ejeren glad for at kunne fortsætte i køkkenet, men ked af at miste de helårsbeboere, der har fundet et hjem på pladsen.

arrow Læs også: Corona protesterer mod kommunal »Lukkelov«

Den omdiskuterede campingplads i Dyndet ved Borup, Corona Camping, har netop fået en såkaldt landzonetilladelse og er blevet blåstemplet som et socialt og kulturelt samlingssted. Det glæder ejer Michael Farnø, men i første omgang er han mest ked af, at Klima- og Planudvalget samtidig har bestemt, at pladsens helårsbeboere skal være ude til næste jul.

- Vi synes jo, det er lidt sørgeligt, hvordan nogle mennesker, der ikke har et andet sted at bo, nu skal væk med et fingerknips, siger han og lægger ikke skjul på at det også kommer til at betyde noget for pladsens økonomi, at op mod 60 fastboende skal væk.

- Vi vil meget gerne have de mennesker hernede, men på grund af nogle enkelte, der klager igen og igen, så skal de nu finde et andet sted at bo - hvis de kan. Det ironiske er, at det i flere tilfælde er Køge Kommune, der har sendt dem ud til os, fordi man ikke har andre steder til dem, påpeger Michael Farnø.

Han er ærgerlig over, at det er kommet så vidt, fordi enkelte naboer i området bliver ved med at klage over aktiviteterne på Corona Camping.

- Vi har prøvet at komme i dialog med de naboer, men de ønsker bare ikke at kommunikere med os, konstaterer han. I forbindelse med sagen er der sendt 11 høringssvar til udvalget, hvoraf de 10 er overvejende negative overfor aktiviteterne på campingpladsen.

Med landzonetilladelsen får han lov til at fortsætte med at lave mad til gæsterne i det »produktionskøkken«, der nu er blevet lovliggjort. Dermed kan han stadig invitere til god mad som gæster fra nær og fjern kan nyde hele året rundt.

arrow Social campingplads mister tilladelse
18. oktober 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Politiker afviser ansvar for helårscampister
05. juli 2019 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:51
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk