30. maj 2020
Masten vil betyde, at der kan leveres en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 4G-nettet til 91 % af beboerne.
Masten vil betyde, at der kan leveres en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 4G-nettet til 91 % af beboerne.
Foto: Carsten Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedre mobildækning i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre mobildækning i Borup
Køge - 23. oktober 2019 kl. 14:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beboere i nærheden af Dalbyvej 45 i Borup kan se frem til bedre mobildækning, efter teleselskabet 3 i oktober har opsat en ny masteposition. Teleselskabet 3 har netop udvidet sit netværk i Køge Kommune med en ny masteposition på Dalbyvej i Borup.

Den nye mast har både 3G- og 4G-kapacitet, som vil udvide både dækning, rækkevidde og datakapacitet, så endnu flere kan få glæde af netværket. Det oplyser teleselskabet 3 i en pressemeddelelse.

Den nye masteposition vil give lokalområdet et løft på både ude- og indendørsdækning samt øge nettets rækkevidde og datakapacitet. Konkret betyder det, at 91 procent af beboerne i Borup fremover vil kunne opnå en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 3's netværk. Til sammenligning anbefaler Netflix minimum 5 Mbit/s, hvis man vil streame deres indhold i HD-kvalitet.

- Når vi etablerer eller opgraderer en masteposition, betyder det, at vores netværk kommer til at dække et større område, og at vi forbedrer signalet i omegnen. For beboere og andre i nærheden vil det give en markant bedre oplevelse, når de taler i telefon, surfer på nettet eller streamer film og serier, siger Kim Christensen, der er netværksdirektør i 3.

Flere opgraderinger på vej
3's netværk består af mere end 2.100 unikke positioner over hele landet og bliver løbende udvidet med nye mastepositioner og forøget kapacitet og hastighed, så kunderne altid er sikret den bedste netværksoplevelse.

- Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger. Nogle steder vil mobilsignalet dog stadig kunne opleves som svagt, hvilket kan skyldes, at det har svært ved at trænge igennem eksempelvis høje træer, beton eller energibesparende ruder. Her kan man med fordel benytte sig af wi-fi-opkald, siger Kim Christensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk