16. september 2021
Der er mulighed for at opleve streetbasket på kulturtorvet. Foto:Mandi Ragnhild Anker Erlandsen
Der er mulighed for at opleve streetbasket på kulturtorvet. Foto:Mandi Ragnhild Anker Erlandsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Basketball på gadeplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Basketball på gadeplan
Køge - 30. juli 2021 kl. 10:04

Der er lagt op til rappe driblinger og kraftfulde slamdunk, når Køge Bugt Basketball Klub inviterer til streetbasket på kulturtorvet i Køge. Det er på lørdag den 31. juli og ugen efter den 7. august, fra klokken 10 - 14.

Det er holdene U11, U13 og U15 som vil være deltagere ved aktiviteten, men der vil også være aktiviteter for andre interesserede og forbipasserende på dagene.

Klubben fortæller, at de er en klub i fremgang, hvor man fokuserer på fællesskabet.

- Ovenpå Corona-nedlukningerne er der virkelig brug for fokus på fællesskab blandt børn og unge. Derfor havde klubben også arrangeret en ekstraordinær kamp i sommerferiens begyndelse for klubbens børne- og ungdomsmedlemmer, hvilket var en stor succes, med spillere og trænere, som var helt høje af spil og glæde da ugen var omme, fortæller Mandi Erlandsen fra klubben og fortsætter:

- På lige fod med fællesskabet er selvfølgelig også fokus på at give spillerne skills i at kunne spille godt basketball.

Derfor har Køge Bugt Basketball Klub fokus på at udvælge og dygtiggøre deres trænere, så man udvikler de bedst mulige spillere til klubben.

- For eksempel har vi engageret en håndfuld ungdomsspillere til at være hjælpetrænere, herved er der hænder nok, til at hjælpe på børneholdene og samtidig sikrer vi næste generation af trænere, fortsætter Mandi Erlandsen.

- Men lige nu har vi fokus på, at det er sommer, og at vi skal ud i det gode vejr og spille noget god bold og ha´ det sjovt. Det er streetbasket ´næsten en garanti for, da formen er uformel og lægger op til at have nogle hyggelige timer.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk