18. september 2021
Bagsmækker Jeanne Andersen overrakte Månedens Blomst fra Da Capo & Co. til piloterne i Østsjællands Tandemklub. Foto: Henrik Førby Jensen
Bagsmækker Jeanne Andersen overrakte Månedens Blomst fra Da Capo & Co. til piloterne i Østsjællands Tandemklub. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagsmækker hyldede piloterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagsmækker hyldede piloterne
Køge - 30. juli 2021 kl. 14:11
Af Henrik Førby Jensen

Månedens Blomst fra Da Capo & Co går denne gang til piloterne i Østsjællands Tandemklub. De er indstillet af "bagsmækker" Jeanne Andersen med følgende begrundelse:

"Jeg vil gerne indstille piloterne i Østsjællands Tandemklub, da de altid er villige til agt køre med os bagsmækkere. De møder op onsdag aften og hvis der er udflugter eller andre ting, der kræver bil, er det slet ikke noget problem. Jeg har cyklet cirka 25 år".

Østsjællands Tandemklub blev stiftet af Ove Hansen i 1977. Klubben har i dag seks piloter og seks bagsmækkere - og der er plads til flere. Piloter og bagsmækkere kører hver onsdag i perioden fra først i april til slutningen af september. Turen starter ved Herfølge Stadion og med den efterfølgende hyggesnak ved klubhuset tager turen ialt cirka tre timer.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk