6. august 2020
Politiet fandt 20 stjålne el-løbehjul, en PH Koglelampe, narkotika, dopingmidler og blankvåben i et hus i Herfølge. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Politiet fandt 20 stjålne el-løbehjul, en PH Koglelampe, narkotika, dopingmidler og blankvåben i et hus i Herfølge. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anonymt tip: Afslører gigantisk lager af tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anonymt tip: Afslører gigantisk lager af tyvekoster
Opdateret 29. november 2019 kl. 12:17
Køge - 29. november 2019 kl. 12:03
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et anonymt tip afslørede torsdag et stort lager af narko, våben og tyvekoster i en bolig hos en mand i Herfølge.

Politiet rykkede klokken 13.10 ud til huset, efter at man havde fået oplysninger om, at der skulle være både narkotika og måske også tyvekoster på stedet.

- Det var et af de tip, vi fra tid til anden får om alt muligt mellem himmel og jord. Så vi vidste dybest set ikke, hvad det kunne møde os. Det var lidt af en overraskelse, at vi fandt noget, der vat så omfangsrigt, som det var, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Beboeren i huset er en 41-årig mand.

- Det er en privat bopæl, hvor manden bor. Han var dog ikke hjemme, men vi valgte at gå ind alligevel for at kontrollere, om der var hold i tippet, fortæller Martin Bjerregaard.

Ransagningen foregik både med politifolk og med en narkohund. Her fandt man cirka ti gram MDMA, nogle ulovlige dopingstoffer samt yderligere piller, som skal undersøges nærmere for at bestemme indholdet. Man fandt også 20 el-løbehjul til en skønsmæssig værdi af 100.000 kroner, en PH koglelampe og forskellige ulovlige blankvåben.

Politiet tog alle tingene med sig og er nu i gang forsøge at identificere ejerne.

- Nu er der forhåbentlig nogen, der bliver glade. Vi har en idé om, hvem der ejer løbehjulene, men det kan blive lidt mere problematisk at finde ejeren af koglelampen, siger Martin Bjerregaard, som håber på, at lampens serienummer kan hjælpe politiet på vej.

Senere torsdag lykkedes det for politiet at få kontakt til den 41-årige mand. Han er nu sigtet for en række lovovertrædelser.

- Han er sigtet for narkoloven, våbenlov og ulovlige dopingmidler. Og så skal vi undersøge, om han skal sigtes for tyveri eller hæleri af løbehjulene og koglelampen, forklarer Martin Bjerregaard.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk