6. juni 2020
Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt tre mænd på henholdsvis 28, 31 og 41 år, der sættes i forbindelse med et opgør på Marksvinget i Køge tirsdag eftermiddag kort før klokken 14. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt tre mænd på henholdsvis 28, 31 og 41 år, der sættes i forbindelse med et opgør på Marksvinget i Køge tirsdag eftermiddag kort før klokken 14. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdte er løsladt i sag om knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdte er løsladt i sag om knivstikkeri
Køge - 20. maj 2020 kl. 13:09
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har løsladt de tre mænd, som tirsdag blev anholdt for knivstikkeri i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

arrow Læs også: Tre mænd anholdt efter voldeligt optrin i Køge

- Ingen af de anholdte i sagen om voldeligt overfald ved Boholtecentret fremstilles i grundlovsforhør. Efterforskning gav ikke grundlag herfor i sagen, der behandles som grov vold. Alle tre er blevet løsladt i formiddag, skriver politiet på Twitter.

Det drejer sig om en 28-årig mand fra Frederiksberg, en 41-årig mand fra Køge og en 31-årig mand fra Herfølge, som blev anholdt.

Politiet fik tirsdag en anmeldelse klokken 13.56 om, at flere mænd var kommet i klammeri på Marksvinget ved Boholtecenteret i Køge.

Da politiet kom frem til stedet, var mændene væk, men vidner fortalte politiet, at flere mænd havde haft et voldeligt opgør. I forbindelse med opgøret blev den 28-årige mand stukket med en kniv i maveregionen.

Politiet fik også et tip om, at den 28-årig mand befandt sig på sygehuset, hvor han blev behandlet for knivstik. Politiet oplyser, at knivstikket ikke er livstruende.

Ved hjælp af videoovervågning og forklaringer fra vidner fandt politiet hurtigt frem til de to øvrige mænd, som menes at have været involveret i knivstikkeriet, hvorefter de to blev anholdt.

Den 28-årige blev ligeledes anholdt efter endt behandling.

Politiet oplyste tirsdag på Twitter, at knivstikkeriet ikke er banderelateret. Ikke desto mindre valgte politiet at sætte bevogtning op på Køge Sygehus, hvor den 28-årige mand var indlagt.

arrow Person sendt på hospitalet: Politi rykker ud til uro
19. maj 2020 kl. 16:06 Opdateret: kl. 16:15
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk