18. december 2017
26-årig kvinde fik indre blødninger, da en hængekøje på Køge Kysts opholdsrum kollapsede over hende. Køge Kyst beklager ulykken. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

26-årig kvinde fik indre blødninger, da en hængekøje på Køge Kysts opholdsrum kollapsede over hende. Køge Kyst beklager ulykken. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorlig ulykke på stranden: Kvinde får indre blødninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorlig ulykke på stranden: Kvinde får indre blødninger
Køge - 20. april 2017 kl. 12:25
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ustabil hængekøje på et opholdsområde på Søndre Havnevej i Køge var onsdag aften årsag til, at en ung kvinde måtte hasteopereres på Rigshospitalet for indre blødninger. Den pæl, som hængekøjen var hængt op i, kollapsede og ramte kvinden. Det skriver DAGBLADET Køge.

Den 26-årige kvinde var på tur til Køge Kysts opholdsområde »Byrummet« ved stranden sammen med sin datter og kæreste, da ulykken skete. Det fortæller moren til den 26-åriges veninde.

- Hendes lille datter havde lige ligget i hængekøjen, da hun lægger sig op i den. Så lyder der en kæmpe brag, og så rammer stolpen ned i maven på hende, fortæller Mette Nielsen.

- Det kan ikke være rigtigt. Vi troede, at det var et mareridt. Hvis det havde været datteren, som pælen havde ramt, havde hun ikke været stærk nok til at modstå det.

Kvinden blev i en tilkaldt ambulance bragt til Køge Sygehus, hvor hun fik konstateret indre blødninger i en så alvorlig grad, at hun hastigt blev overført til Rigshospitalet, hvor hun blev opereret i går aftes.

Politiet er nu ved at efterforske de nærmere omstændigheder ved ulykken og har afspærret området.

Det er udviklingsselskabet Køge Kyst, der har ansvaret for opholdsområdet. Her siger direktør Tove Skrumsager Frederiksen:

- Jeg meget ked af at høre om ulykken. Det er helt forfærdeligt. Vi tager situationen meget alvorligt, og jeg undersøger, hvad der er sket nu.

- Jeg vil omgående sætte vores legepladsinspektør til at gå installationen igennem. Jeg har bedt om, at Byrummet lukkes med det samme, og alle andre byrum også tjekkes. Hvis der er flere pæle, der er rådnet op eller tæret på, må vi have dem erstattet eller fjernet, siger Tove Skrumsager Frederiksen.

Politiet meddeler torsdag, at kvinden er uden for livsfare.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk