18. september 2021
Politi, ambulance, lægebil og helikopter blev tilkaldt, da en 43-årig mand faldt ned fra en altan på Parkvej i Borup natten til mandag. Foto: Simon de Visme
Politi, ambulance, lægebil og helikopter blev tilkaldt, da en 43-årig mand faldt ned fra en altan på Parkvej i Borup natten til mandag. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorlig ulykke: Mand falder fra altan på 2. sal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorlig ulykke: Mand falder fra altan på 2. sal
Opdateret 02. august 2021 kl. 09:10
Køge - 02. august 2021 kl. 09:02
Af Katrine Wied

En 43-årig mand faldt ned fra en altan i sin lejlighed i Borup natten til mandag.

Politiet fik anmeldelsen klokken 01.29.

- I første omgang, vurderer man, at der kan være tale om alvorlig personskade, så en helkopter bliver sendt dertil, lige som patrulje, ambulance og lægebil bliver tilkaldt, fortæller pressetalsmand Charlotte Tornqvist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet vurderer, at der er tale om en ulykke.

- Naboerne fortæller os, at manden ofte står og ryger på altanen og ofte sidder på rækværket i den forbindelse. Der er ikke noget i vores undersøgelser, der tyder på, at der er sket noget kriminelt. Vi betragter faldet som et hændeligt uheld i forbindelse med, at han opholder sig på altanen, siger Charlotte Tornqvist.

På trods af det lange fald, er manden ikke kommet livstruende til skade.

- Vi får først at vide, at det er kritisk. Det viser sig, at han har brud på armene og brud på overkroppen, men han er ikke kritisk. Vi undersøger nu, hvad der er gået forud, men der er ikke noget, der tyder på noget mistænkeligt, men vi skal selvfølgelig have ham afhørt ham, når han er i stand til det, siger Charlotte Tornqvist.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk