18. september 2021
En 19-årig mand er fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet, efter at han ramte et træ i en soloulykke. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

En 19-årig mand er fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet, efter at han ramte et træ i en soloulykke. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorlig ulykke: 19-årig fløjet med helikopter til hospital

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorlig ulykke: 19-årig fløjet med helikopter til hospital
Køge - 28. juli 2021 kl. 12:47
Af Katrine Wied

En 19-årig mand er onsdag middag fløjet med en lægehelikopter til Rigshospitalet efter en soloulykke på Ejbyvej syd for Ejby ved Køge.

Manden kørte i en varebil, da han pludselig mistede herredømmet over bilen og kørte ind i et træ i modsatte side af vejen. Det skete klokken 11.42, oplyser politiet.

- Føreren sad fastklemt i bilen, så redningsmandskabet skærer taget af bilen, mens de kommunikerer med den mandlige fører, som er ved bevidsthed og kan tale med dem, siger Martin Bjerregaard, der er pressetalsmand hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Redningsberedskabet får ham ud klokken 12.11, hvorefter han bliver fløjet til Rigshospitalet.

- Vi ved endnu ikke, hvad der er sket med ham og hvorfor han bliver fløjet til Rigshospitalet og ikke kørt til det nærmeste sygehus, siger Martin Bjerregaard.

I forbindelse med ulykken og det efterfølgende oprydningsarbejde var Ejbyvej spærret.

- Der er tale om et solouheld, hvor han kører ind i et træ i modsatte vejbane. Der er ikke andre trafikanter involveret. Om det er et ildebefindende eller det har andre årsager, har vi ikke mulighed for at vide endnu, fordi vi ikke har haft lejlighed for at afhøre ham på grund af omstændighederne, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har ikke grund til at mistænke, at den 19-årige var påvirket af alkohol eller narkotika.

- Vi registreret uheldet, men afhængig af, hvor meget personskade, der er sket, må vi se hvor meget, vi skal skrive om uheldet. Vi ved heller ikke noget i forhold spiritus eller andet, men der er ikke nogen, som har nævnt, at det har været tilfældet, siger Martin Bjerregaard.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk