24. maj 2019
Det er endnu uvist om brugerne af den midlertidige airdome ved Køgehallerne skal sendes ud i kulden den sidste halvdel af 2019. Foto: Jens Wollesen
Det er endnu uvist om brugerne af den midlertidige airdome ved Køgehallerne skal sendes ud i kulden den sidste halvdel af 2019. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Airdome måske til 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Airdome måske til 2020
Køge - 09. december 2018 kl. 16:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal brugerne af den lejede airdome ved Køgehallerne sendes ud i kulden det sidste halvår af 2019 eller kan de få lov til at blive indendøre til Hal 3 står færdig. Det spørgsmål er Kultur- og Idrætsudvalget netop ved at se på.

Den luftfyldte erstatningshal blev som bekendt rejst for at afhjælpe et stort kapacitetsproblem for foreningslivet i Køge Kommune og har været brugt flittigt siden den blev stillet op.

Airdomen er sæsonbooket frem til udgangen af juni 2019, og da der ikke er budget til fortsættelse forventer forvaltningen, at hallen tages ned herefter, kunne man læse på den seneste dagsorden til udvalgets møde.

På den baggrund diskuterede udvalget, hvorvidt den midlertidige hal skal tages ned på det tidspunkt eller der skal findes penge til at lade den blive stående frem til årsskiftet 2019/20, hvor Hal 3 ventes at være klar til ibrugtagning.

Driften af Airdomen for de første seks måneder af 2019 forventes at beløbe sig til 150.000 kr.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk