15. oktober 2021
Filmselskabet Zentropa holder loppemarked, hvor overskuddet går til Herfølge-familien, der er nødt til at tage til Thailand for at fejre jul med deres datter. Pressefoto: Nordisk Film/Henrik Ohsten
Filmselskabet Zentropa holder loppemarked, hvor overskuddet går til Herfølge-familien, der er nødt til at tage til Thailand for at fejre jul med deres datter. Pressefoto: Nordisk Film/Henrik Ohsten
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afdeling Q sælger ud til Mint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdeling Q sælger ud til Mint
Køge - 11. december 2018 kl. 16:00

Elsker du filmene om Afdeling Q, hvor man følger Carl Mørck, Assad og Rose?

arrow Læs også: Mint-lov vedtaget: - Fornuften har sejret

Så har du nu en enestående chance for at erhverve dig en bid af filmenes dekoration: blandt andet Carls kontorstol, Assads skrivebord eller reolerne fra Politikontoret.

Det er filmselskabet Zentropa, som filmmanden fra Herfølge, Peter Aalbæk står bag, der holder loppemarked nu på søndag den 16. december klokken 12 - 16.

Han vil gerne støtte den lokale familie, der kæmper for at blive samlet igen, efter at pigen for nogle måneder siden blev udvist til Thailand.

»13-årige Mint må ikke være i Danmark. Det har staten bestemt. Så hvis familien skal samles, er det i Thailand og det er dyrt! Så det overskud, vi tjener ind på loppemarkedet går til tilskud til flybilletter og familiens kamp mod umenneskelighed. Vi sender alle gode tanker til Mint og hendes familie, og håber at kunne bidrage til at gøre julen en smule bedre for den adskilte familie«, skriver selskabet i et opslag på Facebook om arrangementet.

Her kan man også læse, at effekterne desuden omfatter 1000 kvadratmeter scene-byggeri bestående af tørt og dejligt tømmer, fine glasulds-plader, døre, vinduer, et utal af stål-lagerreoler fra arkivet, rekvisitter, møbler, Carls køkken & køleskab samt diverse effekter. Alt skal væk!

Loppemarkedet bliver holdt på adressen Filmbyen 32 i Avedøre.

arrow Lov er vedtaget: Nu kan Mint blive i Danmark
19. december 2019 kl. 10:18 Opdateret: kl. 11:05
arrow Møde: Mattias Tesfaye fortæller om udlændingepolitikken
17. november 2019 kl. 15:29 Opdateret: kl. 14:58
arrow Mints papfar tager hatten af for politikere trods udvisning
15. november 2019 kl. 00:13 Opdateret: kl. 19:14
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk