12. december 2017
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advarsel: Politiet har fokus på vejarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advarsel: Politiet har fokus på vejarbejde
Køge - 12. oktober 2017 kl. 11:01
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Færdselspolitiet prøver at holde øje med forskellige vejarbejder i politikredsen, hvilket ikke mindst skal ses som en sikring af de vejfolk, der arbejder på stederne, hvor det har stor betydning for færdselssikkerheden, at hastighederne holdes. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Køge.

Politiet målte onsdag ved vejarbejdet på Ringstedvej ud for Vindegårdsvej og Vemmedrupvej. I første omgang blev ATK bilen placeret meget synlig i 80 kilometerzonen, og det førte til, at der ikke var nogen, der kørte for stærk i hele tre timer, hvilket politiet var meget tilfredse med.

Anderledes så det ud, da bilen blev flyttet ind midt i vejarbejdet, hvor højeste tilladte hastighed var 50 km/t. På to timer passerede 302 biler, og heraf blev 21 mål til at køre for stærkt. De fem af bilisterne får et klip i kørekortet på baggrund af deres hastigheder. En bilist fik en bøde på 5000 kroner og en betinget frakendelse for en hastighed på 74 km/t.

Politiet vil også i de kommende dage og uger have et vågent øje med hastighederne omkring vejarbejder, - Derfor skal anbefalingen lyde, at man letter foden fra speederen af hensyn til egen pengepung og vejfolkenes sikkerhed, advarer politiet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk