27. maj 2020
Der bliver rig mulighed for at høre musik, når der i weekenden er Afsæt Festival. Foto: Tapperiet
gallery icon

Se billedserie

Der bliver rig mulighed for at høre musik, når der i weekenden er Afsæt Festival. Foto: Tapperiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AFSÆT til ny musikfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AFSÆT til ny musikfestival
Køge - 13. juni 2018 kl. 16:15
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Tapperiet i Køge kan man snart høre MGK-elevernes talenter når der er afsluttende koncerter med 3. års eleverne og årskoncerter med resten af musikeleverne på det Musikalske Grund Kursus.

I år er der gjort noget særligt ud af de offentlige koncerter, der bliver præsenteret som en del af AFSÆT Festival.

- Det er første gang, at vi slår elevers koncerter så stort op og prøver at skabe en festivalstemning omkring musikken. Koncerterne har tidligere været en del af andre arrangementer, men nu giver vi det et skud for sig selv og prøver at løfte oplevelsen, både for publikum og for MGK-eleverne, siger Sidse Marie Olsen fra Tapperiet.

Hun fortæller videre, at ved årets koncerter vil man meget gerne gøre det til et arrangement, der forhåbentlig tiltrækker et stort publikum, så mange får mulighed for at høre, hvad de talentfulde musikere kan byde på.

- De kommer jo fra MGK, hvor de har haft dygtige undervisere til at understøtte deres musikinteresse og her på Tapperiet kan vi så tilbyde at de får lov at optræde i nogle rammer, der er professionelt gearet i forhold til lys og lyd på scenen. På den måde kan vi skabe en oplevelse, der minder om virkeligheden på en festival, forklarer Sidse Marie Olsen.

- Det gør det forhåbentlig også til en god oplevelse for publikum, når vi sætter fokus på hele oplevelsen omkring musikken, siger hun og forklarer, at der for eksempel også vil være mulighed for at købe mad ved festivalen.

Hvis man ellers har tid til det for der vil være rigtig meget musik henover weekenden, hele 66 unikke koncerter fra fredag til søndag.

Man kan læse mere og se programmet på: www.tapperiet.nu.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk