25. maj 2020
Jesper Skovlund modtager sin pris. Foto: Kirstine Fryd, EUC Sjælland.
Jesper Skovlund modtager sin pris. Foto: Kirstine Fryd, EUC Sjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets bedste gymnasiekollega er fra Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets bedste gymnasiekollega er fra Køge
Køge - 14. september 2019 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jesper Skovlund, gymnasielærer på HTX i Køge er netop blevet udnævnt som bedste kollega 2019 i en konkurrence, som var udskrevet af Gymnasielærernes Fagblad.

Jesper Skovlund underviser i dansk, kommunikation, it og mediefag på HTX Køge, som hører under EUC Sjælland. Han er blevet nomineret af sine kollegaer, fordi han spreder glæde, viden og fællesskab.

- Den hjælpsomhed, som han altid møder os med, hvad enten det drejer sig om pædagogiske udfordringer i en klasse eller IT-systemer, der driller, står der blandt andet i nomineringen.

Jesper Skovlund bliver beskrevet som en kollega i verdensklasse, der er imødekommende, smilende og med en tør humor. Og så har han bred viden inden for sine undervisningsfag og pædagogik, som han gerne deler med kollegaerne.

Vinderen i konkurrencen blev fundet af dommerpanelet, chefredaktør på fagbladet, Morten Jest, tillidsrepræsentant fra Køge Gymnasium Jacob Hinge Carlsson og Anders Kristian Bærholm Frikke, næstformand i Gymnasieskolernes Lærerforening. Jesper Skovlund vandt en flaske champagne og 5000 kroner til et socialt arrangement med kollegaerne.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk