22. november 2017
En 47-årig mand blev torsdag overfaldet i sin kiosk i Stenlille.
En 47-årig mand blev torsdag overfaldet i sin kiosk i Stenlille.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 45-årig rumæner varetægtsfængslet for røveri på Køge Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

45-årig rumæner varetægtsfængslet for røveri på Køge Station
Køge - 20. april 2017 kl. 12:43
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 45-årig mand fra Rumænien blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for røveri mod en 59-årig kvinde fra Køge samt databedrageri i forbindelse med et efterfølgende misbrug af kvindens dankort til en kontanthævning. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Offeret var den 15. februar klokken 1215 ved at stige ind i et tog på Køge S-station, da hun blev "omringet" af den nu anholdte rumæner samt to øvrige medgerningsmænd.

Mændene ville stjæle offerets pung fra hendes taske, som hun havde over skulderen. Offeret opdagede tyveriet, men fik sine arme fastholdt af de tre mænd, som stjal pungen med blandt andet dankort i.

- Hele situationen er noget, vi ser ofte. De laver det, vi i vores jargon kalder en sandwich. Men kvinden har åbenbart mærket, at der var noget i gære, så er det de griber til vold og griber fat i hendes arme, så hun bare kan stå og kigge på, fortæller pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Mændene havde tilsyneladende afluret offerets PIN-kode, idet den anholdte sammen med en af de to øvrige medgerningsmænd efterfølgende misbrugte dankortet til hævning af 2.000 kroner i en pengeautomat.

- Ved afhøring af offeret har vi bestemt, at vi lige træder over i røveribestemmelsen, fordi de holder fast i hende, fortklarer Martin Bjerregaard

Via overvågningsfotos blev den 45-årige rumæner internt efterlyst i politiet, hvorefter Københavns Politi spottede manden i København og derefter anholdt ham. Grundlovsforhøret endte med en varetægtsfængsling af den 45-årige foreløbigt frem til den 11. maj 2017, og Midt- og Vestsjællands Politi forsøger nu at få identificeret og fundet de to øvrige medgerningsmænd i sagen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk