21. oktober 2019
Det var her på Søndre Molevej 5 på Søndre Havn, at en 23-årig ung mand forrige søndag mistede livet. Dødsårsagen er endnu uvis. Foto: Torben Thorsø
Det var her på Søndre Molevej 5 på Søndre Havn, at en 23-årig ung mand forrige søndag mistede livet. Dødsårsagen er endnu uvis. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 23-årigs dødsårsag er fortsat uvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23-årigs dødsårsag er fortsat uvis
Køge - 11. juli 2019 kl. 09:57
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprindelig havde politiet håbet at blive klogere på dødsårsagen inden for den første uge, efter at en 23-årig mand forrige søndag på tragisk vis afgik ved døden på Søndre Havn i Køge.

arrow Læs også: Ligsyn gav ikke svar på ung mands dødsårsag

Men obduktionen er endnu ikke fuldført, og derfor er det for tidligt at slå fast, hvorfor og hvordan den unge mand fra Lellinge døde, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Camilla Schouw Broholm, til DAGBLADET.

Ifølge hende skal der tages yderligere prøver, og af den grund ventes resultatet af obduktionen først klar i begyndelsen af næste uge.

Det var tidligt søndag morgen den 30. juni, at alarmen gik. Den unge mand havde været sammen med nogle venner på Søndre Havn i Køge, men omkring klokken 04.30 blev han dårlig og besvimede siden. Hans venner ydede førstehjælp og fik ringet 112, inden en ambulance kom stedet til og fik bragt ham til Rigshospitalets Traumecenter. Den 23-årige blev kort efter erklæret død.

Senere på morgenen undersøgte politiet lokalerne, og man fandt her en hel del lattergaspatroner, hvilket skulle indgå i undersøgelsen af dødsårsagen. Meldingen i politiets døgnrapport mandag den 1. juli var som følger:

»Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen, vil politiet forsøge at klarlægge, om den afdøde har indtaget lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet«.

arrow 23-årig mand død efter fest i lagerbygning
01. juli 2019 kl. 14:39 Opdateret: kl. 14:39

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk