17. oktober 2021
Karin Cappelen runder 20 år med House of Bodycare i Køge fredag 1. oktober. Foto: Martin Rasmussen
Karin Cappelen runder 20 år med House of Bodycare i Køge fredag 1. oktober. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 års jubilæum i House of Bodycare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 års jubilæum i House of Bodycare
Køge - 23. september 2021 kl. 08:12
Af Martin Rasmussen martin.s.rasmussen@sn.dk

Karin Cappelen åbnede House of Bodycare i Køge 1. otober 2001, og derfor kan hun nu fejre 20 års jubilæum i klinikken, hvor hun tilbyder både kraniosakral terapi og bindevævsbehandling.

Karin Cappelen er specialist i behandling af smerter af forskellig karakter. Kunderne tæller alle aldersgrupper - lige fra små babyer til ældre i 90'erne - og folk kommer til hendes klinik fra hele Sjælland samt Bornholm, fordi der kun er ganske få behandlere i hele Danmark, der tilbyder den samme behandling.

- Mit mål er at give den helt rigtige behandling, så du hurtigt øger din livskvalitet, forklarer hun om sin behandling. Hun har en stor interesse for anatomi og lægger vægt på at se på det hele menneske, når hun gennemfører sine behandlinger.

- Musklerne hænger sammen i linjer i kroppen fra top til tå. Hvis du har fået eksempelvis en overbelastningsskade, er det ofte udfordringen, at problemets kerne sjældent er der, hvor smerten sidder. Det oprindelige problem bag smerterne sidde på en af linjerne men giver ofte udtryk et helt andet sted, forklarer Karin Cappelen, der tidligere var ansat i shippingbranchen i en årrække, men altså skiftede spor i begyndelsen af det nye årtusinde.

I dag ligger klinikken på adressen Nørregade 10C. Her har man kunnet finde Karin Cappelen gennem de seneste 8 1/2 år, men klinikken har haft flere forskellige adresser gennem årene.

Fredag 1. oktober er der åbent hus fra klokken 13 i House of Bodycare for klienter, familie, venner og andre, der har lyst til at kigge forbi.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk