19. marts 2019
Da lastbilen havde passeret broen, gjorde den unge mands kammerater chaufføren opmærksom på ulykken, og en ambulance blev tilkaldt.
Da lastbilen havde passeret broen, gjorde den unge mands kammerater chaufføren opmærksom på ulykken, og en ambulance blev tilkaldt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig skrabede hoved mod bro under studenterkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig skrabede hoved mod bro under studenterkørsel
Opdateret 04. juli 2018 kl. 14:31
Køge - 02. juli 2018 kl. 12:18
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rettelse: Billedet på denne artikel er udskiftet. I første omgang bragte vi et billede af en studenterbil, der intet med ulykken havde at gøre.

Det var tæt på at gå forfærdelig galt, da en studentervogn kørte på Egedesvej i Køge klokken 20.15 søndag aften. Det skriver DAGBLADET Køge.

En unge mand på 19 år stod op på en bænk på ladet af lastbilen og stak hovedet op over lastbilens tagbøjler, mens studentervognen kørte under en bro. Broen var så lav, at den unge mand stødte hovedet mod broens loft. Til alt held skrabede han blot issen mod broen. Da lastbilen havde passeret broen, gjorde den unge mands kammerater chaufføren opmærksom på ulykken, og en ambulance blev tilkaldt.

- Han har virkelig været heldig. Det viste sig, at der var tale om skrabeskader og en mulig hjernerystelse, siger pressetalsmand Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Lastbilen kørte 40 kilometer i timen, da den passerede broen.

Politiet undersøgte lastbilen efter ulykken, men der var ikke noget galt med den.

- Reglerne og alle formalia var i orden. Det har vi tjekket hos chaufføren. Så der er ikke nogen, der bliver stillet til ansvar for det her, siger Carsten Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk