25. marts 2019
Berit Mortensen og Bent Christensen har boet på pladsen hos Corona Camping siden april 2017. De ærgrer sig ikke gevaldigt over forbuddet imod åben ild på campingpladsen i Dyndet ved Borup. Foto: Simon de Visme
Berit Mortensen og Bent Christensen har boet på pladsen hos Corona Camping siden april 2017. De ærgrer sig ikke gevaldigt over forbuddet imod åben ild på campingpladsen i Dyndet ved Borup. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det er ligesom at være en del af en stor familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det er ligesom at være en del af en stor familie
Køge - 09. juli 2018 kl. 19:04
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden april sidste år har de stået op med udsigt over de mange campingvogne og telte på Corona Camping i Dyndet ved Borup. Bent Christensen og Berit Mortensen bor nemlig fast på campingpladsen, og parret har indtil videre nydt den rekordvarme sommer.

arrow Læs også: Varme og frihed trækker flere gæster til Dyndets campingplads

- Det er fantastisk. Det har virkelig været super lækkert og dejligt at være her, siger Berit Mortensen.

Hun peger på sammenholdet blandt gæster og beboere på Coronavej 1 som et stort aktiv.

- Det er ligesom at være en del af en stor familie, og når man bor her fast, bliver man en del af et lille samfund, hvor folk hygger sammen og hjælper hinanden, fortæller Berit Mortensen, der bliver bakket op af sin mand.

- Campingpladsen er nok lidt mere social end nogle andre pladser, og for os er det vigtigt at støtte op omkring de forskellige arrangementer, som for eksempel musikken og lokalradioen. Samtidig er der selvfølgelig god mulighed for at trække sig tilbage til teltet og være privat, siger Bent Christensen.

På Corona Camping vidner det tørre grus og gule græs om den næsten ekstreme varme, som ramt landet de seneste måneder og har betydet, at al åben ild er forbudt. Parret har selv en gasgrill, men alligevel tager de deres forbehold og har fuld respekt for afbrændingsforbuddet.

- Det er helt i orden med forbuddet, for der skal jo ingen ting til, før det hele futter af. Derfor er det vigtigt at respektere, påpeger Bent Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk