17. oktober 2018
Køge Svømmeklub står for 27. gang som arrangør af LMS Multiservice - Køge Open i Køge Svømmeland og Herfølge Svømmehal. Arkivfoto.
Køge Svømmeklub står for 27. gang som arrangør af LMS Multiservice - Køge Open i Køge Svømmeland og Herfølge Svømmehal. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 550 svømmere sætter hinanden stævne i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

550 svømmere sætter hinanden stævne i Køge
Opdateret 09. november 2017 kl. 13:28
Køge sport - 09. november 2017 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I denne weekend, 10.-12. november afvikler Køge Svømmeklub for 27. gang det store svømmestævne LMS Mulitiservice - Køge Open

Kort tid efter åbningstalen fredag kl. 16.45 i Køge Svømmeland, springer de første svømmere på hovedet i vandet i både Køge Svømmeland og Herfølge Svømmehal, hvor der resten af weekenden vil være stor aktivitet i og omkring bassinerne.

550 svømmere fra 29 svømmeklubber i Danmark og Island har taget imod indbydelsen fra Køge Svømmeklub til at komme til dette års LMS Multiservice - Køge Open.

LMS Multiservice er ny eventsponsor for Køge Open og Køge Svømmeklub håber med samarbejdet at kunne gøre et godt svømmestævne endnu bedre.

De mange udenbys og internationale klubber stiller i lighed med de foregående år med det største antal svømmere, men der er naturligvis også mange deltagere fra Køge Svømmeklub, som glæder sig til at yde deres bedste på hjemmebanerne. Alt i alt skal der i løbet af stævnet afvikles ca. 2.600 starter, før alle vindere er fundet.

LMS Multiservice - Køge Open er karakteriseret ved at byde på gode konkurrencemuligheder for alle aldersgrupper, lige fra de yngste konkurrencesvømmere til senior-eliten. De yngste svømmer i Herfølge, mens de lidt ældre årgangssvømmere og seniorerne dyster i Køge Svømmeland. Her er stemningen nogle gange på kogepunktet, især til finalerne om aftenen, hvor tilskuernes heppen suppleres af et stort opsat lys-og-lyd-show med spotlight på finaledeltagerne og ikke mindst vinderne, når de får overrakt medaljer og præmier.

"Når nu Køge huser en sådan stor svømmebegivenhed, er det en god lejlighed til at komme og opleve den helt unikke atmosfære ved et svømmestævne", siger stævneleder fra Køge Svømmeklub, Anders A. Jensen, og tilføjer at alle er velkomne - der er gratis adgang.

Køge Svømmeklub har gennem årene oparbejdet en ekspertise i at håndtere disse store stævner, så de mange svømmere kan se frem til en stor oplevelse, siger klubbens forretningsfører Lotte Wielsøe.

"Forud for stævnet har ansatte og frivillige i klubben brugt mange timer på planlægningen, men det er det "rene vand" - for nu at blive i terminologien mod det antal timer, som klubbens frivillige yder i løbet af selve stævne-weekenden. Her er der brug for over 1.000 timer i frivillig arbejdskraft til alle de praktiske opgaver, et så stort arrangement kaster af sig. Samtidig stiller de deltagende klubber med ca. 100 officials til at sikre at alt går korrekt til i bassinerne", siger Lotte Wielsøe.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk