4. juli 2020
Udstillingen er åben fredag klokken 15.00 til 20.00, lørdag klokken 9.00 til 19.00 samt søndag klokken 10.00 til 16.00.
Udstillingen er åben fredag klokken 15.00 til 20.00, lørdag klokken 9.00 til 19.00 samt søndag klokken 10.00 til 16.00.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Weekend med stor fugleudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Weekend med stor fugleudstilling
Køge Onsdag - 18. oktober 2019 kl. 11:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så åbner Køge Fugleforening atter dørene i Køge Hallerne. Endnu engang vil foreningen præsentere nogle af alle sine flotte fugle, fra hele verden. Udstillingen løber af stablen 18. 19. og 20 oktober 2019

- Da vi i Køge Fugleforening har landets største og mest besøgte fugleudstilling, har vi endnu engang gjort os umage for at lave en ny og anderledes udstilling. Der er igen i år en masse forskellige konkurrencer for både store som små, med en masse flotte præmier til de heldige. Der vil være tombola, tegnestue for børnene, salgsafdeling med salg af medlemmernes overskydende fugle, cafeteria, med salg af pølser, brød, kaffe, the lagkage ostemadder mm. Øl og vand er der naturligvis også, lover arrangøren og tilføjer:

- Hallen er pyntet op fra gulv til loft, næsten. Vi har hentet to store lastbil-læs buske og træer i skoven, så man ikke opdager, at man er i en sportshal.

I år er der flere forskellige gæsteudstillere, Syd-vestsjællands Kanarievenner, udstiller deres små fjerede venner, ligesom Dansk Undulat Klub, kreds 1, kommer med deres flotte fugle. Køge Korn er også tilstede med frø fra hele verden, til alverdens fugle. Endvidere kommer Østsjællands Biavlerforening, med en gæstestand om fredagen. Lørdag, kommer Webber med levende som frosne foderdyr til fuglene, og om søndagen overtager »kreativ hobby« denne gæstestand, her kan man se bla. fletkurve mm. Skulle man føle sig fristet til at komme alle dage, kan man købe sig et partoutkort ved indgangen.

Der er igen i år, flere forskellige lokale 1. opdræt, som er fugle som ikke har været opdrættet i foreningen før. Af spændende fugle som kan opleves, kan nævnes den Blågule Ara, Kongeparakit, Hjelmvagtel, Purpur Glansstær samt den lille men flotte Rustfarvet Spurve-ugle.

Skulle man føle sig fristet til at blive medlem af denne dejlige forening, kan man melde sig ind under udstillingen, hvor der er et specielt tilbud til nye medlemmer.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk