7. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterferie: Byg huler af genbrugsmaterialer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterferie: Byg huler af genbrugsmaterialer
Køge Onsdag - 17. februar 2020 kl. 14:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kreativ workshop for børn +9 år på Borup Bibliotek i vinterferien.

Som et alternativ til køb-og-smid-væk-kulturen, handler workshoppen GENSKAB om at tænke anderledes, kreativt og praktisk.

Med friske øjne kan gamle festivalstelte og genbrugsmaterialer forvandles til huler, hyggesteder og kreative installationsrum. De to kunstinstruktører, Susanne Ringström og Rikke Kaels Jakobsen, guider børnene og inspirerer til genanvendelse af tekstiler. Den bærende idé er at arbejde med fantasi, kreative processer og fællesskaber, hvor børnene kan lade sig opsluge og give tankerne fri.

I de efterfølgende uger kan børnene kravle ind i de kreative installationer, der bliver stående på biblioteket, og hygge sig.

- Vi vil gerne skærpe børnenes opmærksomhed for genbrug og bæredygtighed, så de kan se nye anvendelsesmuligheder frem for at alting altid skal være nyt. fortæller børnebibliotekar Karin Husted Larsen.

Workshoppen foregår på Borup Bibliotek torsdag 20. og fredag 21. februar kl. 11 - 16. Det anbefales, at man tilmelder sig workshoppen via koegebib.dk, evt. kan man kigge forbi og se om der er plads.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk