21. september 2020
Linda Andrews leder sangweekenden på Køge Musikskole.
Linda Andrews leder sangweekenden på Køge Musikskole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinder af X Factor leder sangweekend for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinder af X Factor leder sangweekend for unge
Køge Onsdag - 11. november 2019 kl. 08:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Musikskole søsatte i 2018 BandCreater, som er en række weekend-camps der skal hjælpe unge med at starte et band. I år afvikles BandCreater den 22. til 24. november.

Weekenden er udviklet som en opfølgning på Køge Musikskoles populære MusikCamp, som med stor succes de seneste tre år har været afviklet i skolernes sommerferie. Alle gange har de 40 pladser været besat på rekord tid.

På BandCreater mødes unge omkring musik og sang, og hjælpes på vej med at lave bands og sammenspilsgrupper og få nye musik-venskaber og -netværk.

Gert Lukowski, der er formand for Køge Musikskoles Venner, der står for det praktiske omkring sommercampen fortæller, at de i 2019 oplevede, at det var svært at finde sangere til de bands, der blev dannet under MusikCampen.

- For at understøtte, at etableringen af bands ikke går i stå, fordi der mangler sangere, var derfor naturligt for os at dette efterårs weekend camp skulle have fokus på udvikling af sangere, forklarer han.

Fokus vil være på at støtte den enkelte sanger med netop dét, den enkelte har brug for.

Køge Musikskole har fået Linda Andrews, som vandt X Factor i 2009 til at lede sangweekenden.

Linda Andrews arbejder til daglig blandt andet netop med at coache sangere og har derfor stor erfaring med dette. De unge sangere vil i løbet at weekenden arbejde med den sang de på forhånd har valgt.

Det hele vil blive afsluttet med en minikoncert søndag formiddag. Musikskolens Venner vil som altid står for alt det praktiske, og der vil blive kræset om deltagerne med forplejning alle dagene.

- Vi har stadig ledige pladser, men der er begrænset deltager antal, så først-til-mølle-princippet gælder, oplyser Gert Lukowski.

Sang weekenden bliver afholdt på Køge Musikskole fredag den 22. november klokken 17.00- til 20.00, lørdag den 23. november klokken 10.00 til 16.00 og søndag den 24. november klokken 10.00 til 13.00.

Alle unge mellem 13 og 20 kan deltage, uanset sangerfaring. Det er ikke et krav, at man går til musik i Køge Musikskole og sangere uden for Køge Kommune er også velkomne.

Tilmelding sker til gert.lukowski@gmail.com.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk