24. maj 2019
De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier.
gallery icon

Se billedserie

De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind billetter til Baldoni´s julecirkus i Teaterbygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind billetter til Baldoni´s julecirkus i Teaterbygningen
Køge Onsdag - 06. november 2018 kl. 16:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen er traditionernes tid med familiehygge, samvær, glæde og ikke mindst overraskelser. Man siger jo, at julen er børnenes fest og sådan er det da også for de fleste. Men i Danmark har vi desværre børn som har det rigtigt svært og de børn vil Baldoni rigtig gerne hjælpe. Baldoni har derfor i år lavet et unikt samarbejde med de Danske Julemærkehjem. Hver gang der købes en billet til Baldoni´s jule forestillinger donerer Cirkus Baldoni ti kroner til dette formidable formål. Torsdag den 29. november klokken 17.00 gæster Baldoni´s julecirkus Køge - her spilles i Teaterbygningen. Træk derfor et par timer ud af kalenderen, tag familien i favnen og nyd en ægte juleforestilling. Det vrimler med glade nisser og naturligvis kommer selveste julemanden også, lover pressemeddelelsen.

Baldoni´s nisser er som altid i hopla. I år bliver manegen fyldt med nisser fra nær og fjern. I forestillingen er der jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, en ballonnisse og en hula hoop nisse har de også. Der er simpelthen nisser og jul i overflod. De er utålmodige og ellevilde for at vise jer hvad de kan, så derfor er de allerede trukket i det fineste nissetøj og venter kun på jer.

De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius' frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne.

Så alt er klart til en herlig juleforestilling. Den kære gamle Julemand har også lovet at komme selvom han har meget travlt, for han vil da ikke skuffe alle de dejlige forventningsfulde børn og voksne.

Allerede ved døren emmer der af jul med glad julemusik og når man træder ind i salen ser man manegen med gran, kugler og lys og nyder duften af klementiner, popcorn og varm gløgg. Der er virkelig lagt op til et par herlige timer hvor julestemningen i den grad er i fokus.

Billetsalget er allerede startet og med kun en forestilling i Køge, vil der uden tvivl blive rift om billetterne. Du kan sikre dig billetter på tlf. 20 86 60 10 hverdage fra klokken 9 til 14 - du kan købe eller reservere billetter på julecirkus.dk eller på spillestedet v/indgangen fra én time før forestillingerne - hvis der er flere tilbage.

Under nissehuerne i Baldoni's Julecirkus, finder vi kendte ansigter og helt nye nisseartister, som aldrig har været præsenteret før.

Cirkus Baldoni besøger flere end 100 byer fra marts til september i Danmark og Færøerne. I julemånederne har de gennem mange år optrådt med Cirkus Nissesjov for institutioner og skoler samt med Baldoni's Julecirkus til juletræsfester og julearrangementer.

Du kan vinde billetter til forestillingen - se konkurrencen på Køge Onsdags Facebook.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk