19. januar 2020
Afdelingschef Danny Jensen er - sammen med sine kolleger hos Skorstensgaard på Ørnevej - blevet taget rigtig godt imod af bilejerne i Køge.                                                       Pressefoto
Afdelingschef Danny Jensen er - sammen med sine kolleger hos Skorstensgaard på Ørnevej - blevet taget rigtig godt imod af bilejerne i Køge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værkstedskæde har fået fantastisk modtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værkstedskæde har fået fantastisk modtagelse
Køge Onsdag - 22. juli 2019 kl. 09:33
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Skorstensgaard-koncernen den 1. oktober 2018 rullede portene op til det nyindrettede værksted i Køge, var det samtidig lokation nummer 16 for Kolding-virksomheden, som på under 10 år har vokset sig stor og landsdækkende. Og det går stærkt - for i dag består koncernen allerede af 23 værksteder, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har fået rigtig godt fat og er blevet taget enormt godt imod. Vi er samlet set otte mand her i Køge, og de håndterer samtlige bilmærker og modeltyper, forklarer afdelingschef Danny Jensen, der har mange års erfaring fra autobranchen.

Skorstensgaard-koncernen har blandt andet slået sig op på, at kæden kan matche de tyske værkstedspriser - og de lave priser har naturligvis været med til at gøre opmærksom på kædens indtog i Køge.

- Men det er altså ikke kun prisen, der er vigtig - der skal andet og mere til. Det handler i høj grad om tillid, service og ordentlighed. Vi ved, hvad det er, vi har med at gøre her hos os. Og så gør det heller ikke noget, at det hele ser lidt lækkert ud, når man kommer ind i vores afdeling, understreger Danny Jensen.

Autoværkstedet i Herning er indrettet i rummelige lokaler på Ørnevej, hvor en bilforretning og et leasingselskab er nærmeste naboer.

- Vi har heldigvis plads til at håndtere mange biler på værkstedet, fordi der er mange lifte, samtidig med, at vi har højt til loftet. Og så har jeg nogle kolleger, der er mere end klar til at tage fat, forklarer Danny Jensen.

Værkstedet er geografisk set godt placeret, idet lokalområdet er plastret til med bilforhandlere og andre brancherelaterede virksomheder. Det er bestemt heller ikke nogen ulempe, at adressen ligger meget tæt på både E20-motorvejen og den tæt trafikerede hovedvej mellem Køge og København.

- Interessen har været stor, og det kan godt være, at man lige skal se det nye værksted lidt an, men jeg må bare konstatere, at vi har haft rigtig mange biler igennem i de første måneder, påpeger Danny Jensen.

Skorstensgaard-værkstedet fokuserer på struktur og effektivitet, samtidig med at omkostningerne bliver holdt på et rimeligt niveau. Der er hverken PH-lamper eller B&O-skærme i kundeområdet, som alligevel fremstår både lækkert og lyst.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk