24. september 2020
I Nørregade kan du være heldig at vinde en tur i en Ferrari og foran KØS er der fest med Chimbo?s Revival.
I Nørregade kan du være heldig at vinde en tur i en Ferrari og foran KØS er der fest med Chimbo?s Revival.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VROOOOM!! Vind en tur i en Ferrari

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VROOOOM!! Vind en tur i en Ferrari
Køge Onsdag - 03. maj 2019 kl. 10:25
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 18.30 i aften vil de første Ferrari 'er fra Ferrari Owners Club Danmark begynde at trille deres flotte biler ind i Nørregade ved aftenåbent. Bogart udlodder en konkurrence, hvor man kan vinde en tur i en af Ferrari'erne. Kig ind hos Bogart for at deltage og høre mere om konkurrencen. Det er et samarbejde mellem forretningen Bogart, som får hestekræfterne til byen. Bogart er sponsor for Ferrari Owners Club Danmark og man vil kunne se hele 14 styk foran tøjforretningen.

Men der er meget mere fest i byen i dag. Chimbo's Revival tager hul på aftenåbent i Køge den 3. maj, når de starter en fest i Nørregade foran KØS. Bandet går på klokken 17.30 og deres show består af en blanding af musik fra Rockens barndom og lidt stand up comedy. Bandleader Ingvar »Chimbo« Kristensen startede sin karriere i 1976, og kælenavnet »Chimbo« blev døbt af Ingvar's gamle venner Swinging Blue Jeans fra Liverpool efter en tegneseriefigur af samme navn.

Chimbo's Revival har fejret store triumfer de sidste mange år med blandt andet talrige koncerter i det meste af Europa og masser af Tv-shows.

Det festlige rockband har hittet med mange forskellige hits, men særligt to hits »Small Beer« og »Stuck in '64« er nogle gamle kendinge, som begge er skrevet af Colin Manley fra Remo Four og Swinging Blue Jeans og som døde i 1999. »I Saw Her Standing There« - endnu et hit Chimbo's fortolker - er som bekendt et Beatles nummer og i 1991 sørgede Colin Manley for at Sir Paul McCartney fik et eksemplar af Chimbo's Revival fortolkning. Efter sigende syntes Paul McCartney at Chimbo's Revival var et sjovt og selvironisk navn.

Hos Synoptik i Køge bliver optikeren forvandlet til en diner med Pink Ladies og ude foran får de besøg af deres fine solbrille-tuc-tuc. Så kom og vær med til en fest i Danmarks mest servicemindede handelsby, lyder opfordringen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk