14. november 2019
Far og søn - Anders og Benjamin Koppel - er det musikalske omdrejningspunkt i den helt unikke koncert. Pressefoto
Far og søn - Anders og Benjamin Koppel - er det musikalske omdrejningspunkt i den helt unikke koncert. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unik koncertoplevelse med fire generationers Koppel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unik koncertoplevelse med fire generationers Koppel
Køge Onsdag - 12. juli 2019 kl. 13:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Støtteforeningen for Køge Kultur Fond præsenterer en storslået og festlig koncert med Koppel Kornucopia - hvor fire generationer af Koppelfamilien nyfortolker musikalske højdepunkter fra Savage Rose over Bazaar via gospel, jazz og klassisk musik. Koncerten er lørdag den 9. november.

- Det er med stor glæde og stolthed, at Køge Kultur Fond inviterer til dette års festlige koncert, der er et helt unikt og storslået hyldestprojekt til familien Koppel, udtaler Pernille Sylvest, formand for Køge Kultur Fond.

Årets koncert afholdes igen i år i Multihallen ved Køge Gymnasium og tager udgangspunkt i Anders Koppels fantastiske musikalske rejse igennem fem årtier, hvor han som solist bliver flankeret af både nye og gamle venner, samt markante medlemmer fra en af Danmarks mest musikalske familier - familien Koppel.

Kornucopia er græsk for overflødighedshorn, og familien Koppel har igennem fire generationer og snart et århundrede om noget været et overflødighedshorn af musikalske succeser, landvindinger og højdepunkter, fortæller kulturfonden i en presseomtale.

Koppel Kornucopia tager et nostalgisk, men også nyfortolkende blik på hele familiens musikalske højdepunkter - Det hele bundet sammen af Anders Koppel og hans faste samarbejdspartner og søn - saxofon-ikonet Benjamin Koppel.

I følge Pernille Sylvest er det, der gør denne koncert helt unik, at de i Koppel Kornucopia blandt andre teamer op med tidligere musikere, der har arbejdet tæt med familien Koppel igennem 50 år. Det er trommeslager Alex Riel, der i øvrigt var medlem af Savage Rose, samt guitarist David Kampmann.

Derudover ser Pernille Sylvest især frem til at møde velkendte og nye mindre kendte medlemmer af den musikalske familie Koppel. Blandt de mange forrygende solister, som eftermiddagen byder på kan nævnes: Danmarks soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel, den fremragende sangerinde Billie Koppel, crooneren Mads Mathias samt Per Vers og DJ Noise.

Sidstnævnte er dobbelt verdensmester i scratch og vil til koncerten med Kornucopia mixe video og lyd, som understøtter de værker der opføres. Per Vers er tidligere stormester i Fight Night og sammen vil de to inddrage publikum og løfte stemningen til nye højder.

Koncerten Koppel Kornucopia blev første gang spillet i anledning af Anders Koppels 70 års fødselsdag i 2017 i forbindelse med Copenhagen Jazzfestival, hvor koncerten var opført som en hyldest og et historisk og unikt indblik i det musikalske univers for en af dansk musiklivs vigtigste aktører - Anders Koppel.

Siden har musikerne turneret med koncerten, og i 2019 lægger de vejen forbi Køge, og Støtteforeningen for Køge Kultur Fond håber, at køgenserne vil tage rigtig godt imod denne unikke og festlige mulighed.

Billetter købes i Køge Boglade og på www.ticketmaster.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk