18. juni 2019
Den rutinerede trio spiller spiller musik fra Thy, Himmerland, Vestjylland, Vejle og Horsens.
Den rutinerede trio spiller spiller musik fra Thy, Himmerland, Vestjylland, Vejle og Horsens.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trio får Teaterbygningens tag til at lette

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trio får Teaterbygningens tag til at lette
Køge Onsdag - 12. februar 2019 kl. 09:25
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 22. februar klokken 19.30 åbner Køge Spillemandsforening atter for dørene til et interessant arrangement for de musik- og danseglade. Det foregår på Teaterbygningen og arrangøren gør opmærksom på, at der er gratis parkering fra kokken 18.

Henrik Jansberg, Christopher Davis Maack & Jesper Vinther stammer alle fra Jylland og har kendt hinanden i 25 år. Sammen spiller de musik fra Thy, Himmerland, Vestjylland, Vejle og Horsens.

Christoper Davis Maack begyndte at spille violin som fem-årig på Herning musikskole. Da han var 12 år, begyndte han at spille til folkedans, og han har siden været bidt af en gal spillemand. Siden han var 18 år, har han spillet dansk, irsk, bluegrass, jazz og klassisk med forskellige bands rundt om i verden, bl.a. i den danske gruppe ZAR.

Henrik Jansberg kommer fra Juelsminde i østjylland og har spillet violin siden han var 8 år gammel. Hans forældre var aktive folkedansere, og Henrik har fra starten folkemusikken, og i særdeleshed dansemusikken, tæt inde på livet. Jansberg har i mange år undervist unge violinister i Køge Musikskole.

Jesper Vinther er opvokset i Vejle og har fra barnsben været med til folkedans sammen med sine forældre. Han fik sin første harmonika som ni-årig og gik nogle år i Vejle musikskole og spillede samtidig med til dans.

Denne aften bliver der spillet både intime pardanse, festlige familiedanse og intense turdanse. Et gedigent bal, hvor taget letter og musik og dans går op i en højere enhed, lover Køge Spillemandsforening.

Aftenen starter som sædvanlig med Køge Spillemandsforenings store Fællesorkestret som spiller den første halve time, hvorefter aftenens gæsteorkester tager over. Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk