10. december 2019
Lisbeth Hoffmann og holdet hos Køge Amatørscene er i fuld gang med planlægningen af den kommende sæson. Her et foto fra en tidligere forestilling. Foto: Mogens Høhling.
Lisbeth Hoffmann og holdet hos Køge Amatørscene er i fuld gang med planlægningen af den kommende sæson. Her et foto fra en tidligere forestilling. Foto: Mogens Høhling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterfolk forbereder jul i juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterfolk forbereder jul i juli
Køge Onsdag - 19. juli 2019 kl. 11:52
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi er langt henne i juli. Julemænd og -koner har afholder deres årlige kongres på Bakken og Køge Scenen holder sommerferie - og dog.

Sommer betyder skam ikke, at amatørscenen ligger på den lade side, forsikrer instruktør med mere Lisbeth Hoffmann.

- Vi er i fuld gang med planlægningen af den kommende teater sæson og kan allerede præsentere Køge Amatørscenes juleforestilling »Jul hos skovriderens«, som har premiere fredag den 22. november klokken 19.00. Det er en god gammeldaws familie juleforestilling, hvor alt tyder på, at det måske bliver en god jul i skovrider boligen. Vi møder hele familien, og der er naturligvis masser af nisser i alle aldre med, oplyser hun.

Efter premieren følger yderligere seks forestillinger: Søndag den 24. november klokken 15.00, tirsdag den 26. november klokken 19.00, lørdag den 30. november klokken 15.00, søndag den 1. december klokken 15.00, lørdag den 7. december klokken 15.00 og søndag den 8. december klokken 15.00.

- Så jul i juli? Hvorfor ikke allerede nu planlægge at se »Jul hos skovriderens« sammen med familie og venner, på Køge Scenen på Boholtevej 91? Billetsalget starter den 21. oktober, oplyser Lisbeth Hoffmann.

- Men inden vi når så langt, er Køge Amatørscene at finde på Torvet fredag den 30 august ved Campus arrangementet i forbindelse med Køge Festuge, tilføjer hun.

Først i september begynder den nye sæson for teatrets børne-, junior- og ungdoms hold. Startdato bliver lagt på hjemmesiden www.koegescenen.dk i løbet af sommeren.

- Til næste sommer opfører vi Shakespeares komedie »Stor ståhej for ingenting« som friluftsforestilling. Dette kommer også til at stå på vores hjemmeside.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk