9. august 2020
Fra venstre er det Peter Schlie Hansen, Sabine Kragh, Natasja Thorsøe og Lasse Fisker, der i april prøver kræfter med teaterstykket Core.
Fra venstre er det Peter Schlie Hansen, Sabine Kragh, Natasja Thorsøe og Lasse Fisker, der i april prøver kræfter med teaterstykket Core.
Foto: Ole Gyldenløve
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater med tårer og svedige håndflader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater med tårer og svedige håndflader
Fredag den 13. april er der premiere på stykket Core, der er opsat af Køge Amatørscene.
Køge Onsdag - 03. april 2012 kl. 10:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Køge: I 2008 dannede Østre Gasværk rammerne om kærlighedsthrilleren Core, og forestillingen spillede for fulde sale. Stykket er skrevet af den unge og anmelderroste dramatiker Line Mørkeby og havde i sin tid skuespillere som Laura Christensen og Pilou Asbæk på rollelisten, men nu skriver vi 2012, og rammerne samt skuespillerne er skiftet ud; fire unge og talentfulde skuespillere fra Køge Amatørscene, Peter Schlie Hansen, Sabine Kragh, Natasja Thorsøe og Lasse Fisker, prøver nemlig kræfter med stykket til april. Forestillingens instruktør er Maria Sidor, som hermed skifter rolle fra selv at stå på scenen til at stå foran og instruerer.

Core handler om Matilde og Karoline, som er bedste veninder. Matilde er netop vendt hjem efter et års backpacker-tur, og det skal fejres med en gensynsmiddag i hendes nye lejlighed. Men aftenen tager en uventet drejning, da to fyre kommer forbi, og en hyggelig pigemiddag udvikler sig til et grænseoverskridende - og grænseløst - spil med retning direkte mod afgrunden.

Ulykkelig kærlighed, desperation og besættelse er omdrejningspunktet, og hvordan folk reagerer, når de skubbes helt ud til kanten, er det store spørgsmål i Core, som med god grund kaldes en kærlighedsthriller. Så hvis du har lyst til at få svedige håndflader, mærke de små hår rejse sig på armen og måske fælde en lille tåre, så kom og blive skubbet helt ud til kanten på Køge Amatørscene!

Premiere fredag den 13. april samt forestillinger lørdag den 14. april og mandag den 16. april 2012 - alle aftener kl. 19.30 på Køge Scenen Boholtevej 91. Billetbestilling på tlf. 3054 7075 alle hverdage kl. 17-19, eller på billetter koegescenen.dk. Resterende billetter kan købes ved indgangen er time for forestillingen på spilledagen. Følg arbejdet med stykket på Facebook og hjemmesiden www.koegescenen.dk.
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk