7. juni 2020
Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcfiber.dk - hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.
Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcfiber.dk - hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TDC ruller fibernet ud i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TDC ruller fibernet ud i Køge
Køge Onsdag - 19. september 2019 kl. 13:24
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC etablerer fibernet i Køge og tilbyder gratis tilslutning til omkring 1.100 adresser i udvalgte områder, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Husstande og virksomheder i de udvalgte områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC på www.tdcfiber.dk.

- Køge har et klart potentiale for lynhurtigt bredbånd, og jeg er glad for, at vi nu kan begynde etableringen af fibernet til glæde for byens borgere og virksomheder. TDC har forbundet Danmark i næsten 140 år, og vi ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Køge. Det tager vi første skridt til nu ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet, siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Takker man ja til tilbuddet, vil adressen blive tilsluttet TDC's fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

- Vi ser en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning får man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen, siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk