25. september 2020
Forestillingen serveres som oldschool dukketeater med håndlavede trædukker, der går rent ind hos børnene - ikke mindst, når kejseren optræder med bar rumpe.
gallery icon

Se billedserie

Forestillingen serveres som oldschool dukketeater med håndlavede trædukker, der går rent ind hos børnene - ikke mindst, når kejseren optræder med bar rumpe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suverænt dukketeater for 3-99-årige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suverænt dukketeater for 3-99-årige
Køge Onsdag - 14. januar 2020 kl. 12:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forestillingen Kejserens nye klæder kan opleves lørdag den 8. februar klokken 11 i Ejby Medborgerhus.

Der er tale om suverænt dukketeater for de 3-99 årige - H. C. Andersens skønne historie om en kejser, som af to skurkagtige skræddere bliver overtalt til at tro, at han går rundt i klæder lavet af de smukkeste stoffer, mens han i virkeligheden ikke har noget på. En historie om dumhed og smålighed hos både kejseren og hans undersåtter. Alle bliver fortalt, at de, der ikke kan se tøjet, enten slet ikke er gode til deres arbejde, eller også er de meget dumme. Og hvem vil være det?

Denne forestilling serveres som herligt, oldschool dukketeater med smukke håndlavede trædukker, der går rent ind hos børnene - ikke mindst, når kejseren optræder med bar rumpe! De voksne vil også have glæde af at kigge med og nyde eventyret, der gør grin med selviscenesættende magthavere og deres forlorne rygklappere - måske mere relevant end nogensinde?

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk