5. juli 2020
Malte sommer og Augusta Bollmann blev nummer ét og to i deres årgang.
gallery icon

Se billedserie

Malte sommer og Augusta Bollmann blev nummer ét og to i deres årgang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesfuldt stævne for unge svømmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesfuldt stævne for unge svømmere
Køge Onsdag - 30. januar 2019 kl. 14:34
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 27. januar deltog 17 svømmere fra Køge Svømmeklubs årgang to i VI39's Medley Race i Vallensbæk. Svømmerne er både drenge og piger i alderen 9 til 12 år, og svømmerne måtte tidligt op med udsigt til en særdeles hård dag.

- Stævnet var som sådan et »kort« stævne, da det var endags-stævne, men tag ikke fejl. Stævnet var hårdt og udfordrende. På den korte tid fra klokken 10 til 14 havde seks svømmere fem individuelle starter og 11 svømmere havde tre individuelle starter - dertil afsluttedes med medley holdkap, fortæller klubchef Jan Hansen.

Med medley race var der en konkurrence i konkurrence. Deltagerne i selve medley race skal nemlig ikke kun klare sig godt i de enkelte løb - der er også gevinst, hvis man samlet set i alle fem starter/discipliner, gør det godt. Her placerede to Køge Svømmere i top 10 af alle - Rebekka Roed som nummer fire og Mejse Jakobsen som nummer fem - blandt pigerne nummer tre og fire. Malthe Sommer blev nummer ét i 2009 drenge, mens Augusta Bollmann blev nummer to hos 2009 piger.

I holdkappen klarede Køge Svømmeklub sig også godt. I 4x50 Holdmedley blev det nemlig til en dobbelt medalje til pigerne: Guld til Køge Kids 1 og bronze til Køge Kids 2.

Samlet blev det til syv guld-, fire sølv- og 10 bronzemedaljer og en personlig rekord procent på de individuelle starter på 60,7 procent.

- Dét til trods for at der blev svømmet mange lange løb på kort tid, og at de seneste PR kun er 14 dage gamle, hvor klubben var til stævne i Haslev. Her er altså tale om svømmere, som viser stor fremgang og en stærk indstilling, mener Jan Hansen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk