19. juli 2019
Der skal trampes igennem på indendørscykler til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World Køge og Team Rynkeby afholder »Bike for børnene«.
gallery icon

Se billedserie

Der skal trampes igennem på indendørscykler til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World Køge og Team Rynkeby afholder »Bike for børnene«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort bike-event til fordel for kræftsyge børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort bike-event til fordel for kræftsyge børn
Opdateret 13. februar 2019 kl. 08:51
Køge Onsdag - 13. februar 2019 kl. 08:47
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver det største bike-event på dansk grund nogensinde, når Fitness World og Team Rynkeby i samarbejde afholder »Bike for børnene« til fordel for Børnecancerfonden. Det sker lørdag den 23. februar 2019, hvor Fitness World i Køge lægger cykler og plads til og dermed er et af de centre, som samler midler ind til familier med kræftramte børn.

Jackie Jørgensen, centerleder hos Fitness World Køge, glæder sig til en hyggelig dag med masser af god stemning, snacks og forfriskninger til de flittige motionister.

Alle kan deltage i indsamlingen uanset erfaring, og man behøver ikke at være medlem af Fitness World. Målet er at samle mere end en million kroner ind til Børnecancerfonden på landsplan.

- Jeg er pavestolt over, at Fitness World danner rammerne for et landsdækkende event, som vi er glade for at være en del af. Derfor lægger vi center til, og vi håber, borgerne i Køge vil være med til at bakke op om en god sag. Det kræver kun en smule sved på panden og en entrebillet for at hjælpe de familier, som har kræft inde på livet, siger Jackie Jørgensen.

Det koster 600 kroner at deltage, og det foregår i tidsrummet klokken 9 til 15. Man er velkommen til at sidde i sadlen i alle seks timer, men man kan også komme med en makker eller deltage som et hold, der kan skiftes til at sætte sig på en af i alt 41 cykler. Billetterne kan købes på www.fitnessworld.com/dk2/bike-for-boernene.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk