10. juli 2020
På førstesalen er planen at etablere en børnetøjsafdeling. - Men det må vente lidt endnu, siger Maria Rosenkvist.                 Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

På førstesalen er planen at etablere en børnetøjsafdeling. - Men det må vente lidt endnu, siger Maria Rosenkvist. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store drømme på tårnhøje stilletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store drømme på tårnhøje stilletter
Køge Onsdag - 22. september 2018 kl. 12:05
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvtilliden er i top, de lyserøde stilletter er tårnhøje og det samme er ambitionerne hos den bare 23-årige Maria Rosenkvist

Lørdag den 29. september klokken 10 ruller hun den røde løber ud til Grand Opening i sin nye butik »Rosenkvist by Copenhagen« i Borup.

Butikkens navn signalerer international klasse og det er helt bevidst. Det handler om essensen af Paris. Om sydlandsk elegance, romantik og stil. Om bløde, bløde pelse og personligt designede smykker til damerne og en stiv whisky til de ventende herrer i den franske chaiselounge.

- Inden for fashion kender ingen »Denmark«, men alle kender »Copenhagen«. Derfor kalder jeg det »Rosenkvist by Copenhagen« - også selvom vi ikke har kontor i København. Men det kan komme. Jeg laver en lille champagne lounge, hvor man kan få sig et glas champagne, whisky eller en lave sig en espresso eller cappuchino, mens man venter. Vi vil gerne forkæle kunderne lidt ekstra, forklarer Maria Rosenkvist.

Det 600 kvadratmeter store butikslokale i to etager er grunden til, at den unge kvinde på Kalundborg har valgt Borup som forretningens base, forklarer hun. De lyse lokaler lever op til hendes vision om en oplevelse af luksus og lækker kvalitet. Form og indhold skal hænge sammen, pointerer Maria Rosenkvist.

- Vi har næsten allerede afsat alle vores pelse til åbningen, men vi får selvfølgelig flere hjem. Otte ud af ti kunder vil gerne prøve tøjet, inden de købet det. Sådan har jeg det også selv. Jeg havde faktisk kigget på en kælder i Kalundborg, men det skal være lokaler, hvor jeg kan se mig selv og hvor jeg kan præsentere varerne ordentligt. Vores leverandør producerer tøjet til os i Paris, hvor vi henter det - jeg har kun været i Paris to gange, men jeg vil gerne derned mange flere gange, siger butiksejeren.

På bøjlerne hænger de populære pelse fra Faux Fur, strik i eget navn, cocktailkjoler, blazere med silkefor, silkeskjorter og blondetoppe fra Rosemunde - derudover har butikken stiletter, acessories samt smykker af eget design. Rosenkvist Jewelry er navnet på smykkerne, som blev til ved lidt af en tilfældighed - og kedsomhed. Fra første færd har Maria Rosenkvist været på den grønne gren som blogger og har tilsyneladende ramt en guldåre.

- Det er fantastisk, hvad kedsomhed kan føre til. For tre år siden begyndte jeg at tegne smykker og så fik de øje på smykkerne hos Miss Denmark organisationen og jeg blev valgt som leverandør til Miss Denmark finalen. Vinderen valgte mine smykker til Miss World finalen i Sanya i Kina, Det har været helt overvældende. Jeg bestilte først 25 pelse og de blev bare revet væk. Jeg tror, jeg har et godt billede for de rigtige billeder og de rigtige tekster. Og så kan du nærmest sælge hvadsomhelst, fortæller Maria Rosenkvist.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk